Hoppa till sidans innehåll

Falu BS Nyheter


Joakim Forslund värvades till Falun inför fjolårets säsong efter att han lämnat Elitserielaget Bollnäs GIF. Nu är han åter tillbaka i Elitserien, men i Faluns blå/gula färger!
 

Medlemsaktivitet

(2018-04-04 10:32)
Bandysäsongen är till ända för Falu BS, sånär som på säsongsavslutningen som är den 20 april. Här kommer en inbjudan till Dig som vill delta i festen:
 
På torsdag 22 mars inleds Bandy-VM för 15-åringar (P15) i Söderhamn. Falu BS har en representant i landslagstruppen i form av Simon Winther.
 

Stort Glädjerus i Kalix

(2018-03-14 11:33)
 
Falu BS klarade av avancemanget till Elitserien trots förlusten 4-2 mot Kalix Bandy i kvalets sista omgång.
 
Efter vinsten med 3-7 i onsdagskvällens kamp på bortaplan mot Nässjö har Falu BS lagt beslag på Elitseriekvalets förstaplats med två omgångar kvar inför det slutliga avgörandet.
 
I kvalseriens andra omgång blev det oavgjort igen för Falu BS, den här gången på bortaplan mot IFK Motala. Matchen slutade 3-3 efter att Falu BS haft ledning med 1-3 en bit in i andra halvlek.
 
Kvalserien har inletts och Falu BS och fick dela med sig av poängen till Kalix Bandy efter kvittering till 4-4 i slutsekunderna av matchen.
 
Det blev en stabil seger för Falu BS över Örebro SK med 8-3 i den sista omgången av Bandyallsvenskan och placerar sig som serietvåa vilket innebär kvalspel till Elitserien. Falu BS kommer att möta Kalix Bandy, IFK Motala och Nässjö IF i kvalserien.
 
Falu BS infriade förväntningarna att vinna över NitroNora på bortaplan på lördagen. Slutresultatet blev 3-5 efter att NitroNora hade ledning i halvtid.
 
Med största sannolikhet har Falu BS säkrat kvalplatsen till Elitserien i och med vinsten över UNIK med 3-1 på torsdagskvällen.
 
 
Den nittonde omgången av 22 i Bandyallsvenskan är avklarad för Falu BS. Trots tappad poäng mot Ljusdal (4-4) den 2 februari talar allt för att det blir uppflyttningskval till Elitserien.
 
Nyhet från F09

Rolig premiär för de yngsta

(2018-01-29 12:12)
Söndag 28 januari 2018 är ett datum som våra yngsta bandylirare kommer att minnas länge. Det var då många av killarna och tjejerna födda år 2008-2010 gjorde sina allra första matcher.
 
Det blev två nya fullpoängare i Bandyallsvenskan för Falu BS i helgen på hemmaplan. Tranås besegrades på lördagen med 6-3 och Nässjö på söndagen med 6-1. Därigenom stärker Falu BS sin position för att kunna vara med att fightas om en Elitserieplats.
 
12345

Ett foto publicerat av Falu BS Bandy (@falubsbandy)

test III

 

skridskoskul

 

Sponsorhuset

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan

Trasig bilruta? - Då kan du stödja Falu BS Bandy genom att byta på Ryds bilglas. 75 kr/ruta går till föreningen!

 

dt_logo_100

JEDE-logo_200

vida_logga

gruvstaden

Henningsons el logga

logga melkers

logo zetterström kakel och bygg

masmästaren

 

 

 

 

myresjo

 

Ica Maxi

Hansson Buss

annons_2

Postadress:
Falu Bandy Sällskap - Bandy
Lugnetvägen 5
79131 Falun

Kontakt:
Tel: 073-0312600
E-post: falubsbandy@gmail.com

Se all info