Hoppa till sidans innehåll

Ny klubbchef klar

22 MAR 2019 12:12
Falu BS bandy har gjort klart med ny klubbchef. Nicklas Andersson, 28 ”Nu Växlar vi upp. Vi ska moderniseras och bygga en hållbar framtid”
  • Uppdaterad: 22 MAR 2019 12:12

Drygt en vecka efter att föreningen degraderats till Allsvenskt spel säsongen 19/20 tas ett stort steg mot framtiden för Falu BS Bandy genom en klubbchef. Föreningens strategiska arbete och utveckling tar nu ny fart vilket kommer ge den push och stabila grund som en elitförening med höga ambitioner behöver.

Klubbchefen heter Nicklas Andersson, 28 och tillträder i början av augusti. Nicklas kommer närmast från en sportchefs roll i den Oslo baserade bandyföreningen Ready där han medverkat i att utveckla ungdomsverksamhet, kommunikation och partnerskap. Nicklas med familj flyttar till Dalarna och Falun under sommaren.

Nicklas har tidigare varit aktiv som spelare och haft drömmar om spel i elitserien. Nu blir uppdraget att jaga ikapp denna dröm men i en annan roll.

-”Detta känns otroligt spännande. Jag har alltid drömt om att spela eller jobba inom svensk elitbandy och att få göra det i en klassisk klubb som Falu BS är fantastiskt. Klubben har haft en fantastisk utveckling de senaste åren och står i startgropen för något som kan bli väldigt bra. Jag är laddad till tänderna för att sätta igång med det hårda arbetet framåt.” säger Niclas.

-”En, eller kanske till och med två, byggklossar är på plats med en klubbchef, oerhört viktigt för framtiden! Många har varit med och byggt upp det fundament vi står på idag och nu kan vi på ett helt annat sätt driva och forma föreningen vidare. Närmast handlar det om att utvärdera säsongen som varit och bygga inför kommande säsong.” säger ordförande Johan Kruse och fortsätter:

-”Nicklas är en person med entreprenörskap, ett driv för utveckling och med sin glädje, energi och kompetens anser vi honom helt rätt person för jobbet som ska göras. Det känns otroligt stimulerande att kicka igång arbetet framåt!” säger Johan Kruse

Frågor besvaras av Johan Kruse, 070-302 07 28

Skribent: Falu BS Bandy
Epost: Adressen Gömd

test III

 

 

skridskoskul

 


Logotype

 
Logotype

Trasig bilruta? - Då kan du stödja Falu BS Bandy genom att byta på Ryds bilglas. 75 kr/ruta går till föreningen!
Logotype

 

 
vida_logga

 

 

Logotype

 

 

 

Logotype

 

 

logo zetterström kakel och bygg
 

 

 

 

Logotype

 

 

  

 

 

 

 Logotype

  

 


Ica Maxi

  

annons_2

Postadress:
Falu Bandy Sällskap - Bandy
Lugnetvägen 5
79131 Falun

Kontakt:
Tel: 0730312600
E-post: This is a mailto link

Se all info