Hoppa till sidans innehåll

Allt att vinna på Behrn Arena

2017-12-15 15:37
Bandyallsvenskans tionde omgång stundar den 16 december och Falu BS möter Örebro SK på deras hemmaarena. Ett tufft motstånd där Falu BS har allt att vinna.
  • Uppdaterad: 2017-12-15 15:37

I morgon lördag är det dags att möta det riktigt anrika bandylaget Örebro SK på Behrn Arena. Örebro SK är ett av de klassiska bandylag som har varit med flest säsonger högst upp i seriesystemet sedan begynnelsen för snart nittio år sedan. Falu BS och Örebro har stött på varandra många gånger under årens lopp i seriesystemen. Förra säsongen vann Örebro båda matcherna i Bandyallsvenskans grundomgång såväl hemma som borta med 5-2 resp. 3-5. Falu BS tog, trots det, sammanlagt fler poäng i serien än Örebro och placerade sig som serietvåa före Örebro som trea.

Örebro har under den här säsongen presterat ganska ojämnt med allt från storvinst med 12-2 mot Gustavsberg till förlust 8-5 i senaste omgången mot UNIK. Fyra vinster och fyra förluster så här långt. Tre av vinsterna är tagna hemma på Behrn Arena och vi kan räkna med att de är ett starkt hemmalag.

Falu BS kommer definitivt behöva prestera på topp för att kunna ta poäng eller i bästa fall besegra Örebro. Laginsatsen som har lagt grunden till Faluns resultat så här långt behöver fungera till hundra procent. Kreativitet och kämparglöd kommer att krävas och troligen belönas på lördag eftermiddag.

Mot målet!

Skribent: Björn Lindqvist
Epost: Adressen Gömd

Ett foto publicerat av Falu BS Bandy (@falubsbandy)

test III

 

skridskoskul

 

Sponsorhuset

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan

Trasig bilruta? - Då kan du stödja Falu BS Bandy genom att byta på Ryds bilglas. 75 kr/ruta går till föreningen!

 

dt_logo_100

JEDE-logo_200

vida_logga

gruvstaden

Henningsons el logga

logga melkers

logo zetterström kakel och bygg

masmästaren

 

 

 

 

myresjo

 

Ica Maxi

Hansson Buss

annons_2

Postadress:
Falu Bandy Sällskap - Bandy
Lugnetvägen 5
79131 Falun

Kontakt:
Tel: 073-0312600
E-post: This is a mailto link

Se all info