Delad pott i första kvalmatchen till Elitserien - Kalix kvitterade i nittiofjärde matchminuten - Falu Bandy Sällskap - Bandy - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Delad pott i första kvalmatchen till Elitserien - Kalix kvitterade i nittiofjärde matchminuten

2018-03-01 16:33
Kvalserien har inletts och Falu BS och fick dela med sig av poängen till Kalix Bandy efter kvittering till 4-4 i slutsekunderna av matchen.
  • Uppdaterad: 2018-03-01 16:33

Det blev mycket dramatiskt i slutet av matchen i mötet mellan Falu BS och Kalix i den första kvalmatchen till Elitserien.  I den åttiosjunde matchminuten satte Lucas Mårdberg ett välriktat skott i  mål som förde upp Falu BS i ledning med 4-3 och med bara några minuter kvar av matchen inkl. tillägg fanns det goda förutsättningar till att våga tro på vinst.

Men Kalix ville förstås annat och pressade på allt som gick och lyckades också både oroa, stressa och trycka tillbaka Falu BS under hela tilläggstiden som var satt till fyra minuter. Kvitteringen för Kalix till 4-4 kom i de allra sista skälvande sekunderna.

Under matchen som helhet spelade lagen jämnt och det var chanser åt båda håll. Falu BS gjorde en stark insats mot ett lag som emellanåt visade prov på ett Elitserietempo. Även om Falu BS hade flera vassa chanser under matchen så hade Kalix de vassaste i andra halvlek där de hade skott klockrent både i stolpen och i ribban. Ett oavgjort resultat är nog trots allt ganska rättvisande för lagens insatser.

Vi ser fram mot fler intressanta kvalmatcher. Falu BS möter redan imorgon fredag 2 mars IFK Motala på bortaplan. På söndag 4 mars är det dags igen när Nässjö kommer på besök till Falun.

Ni är väl med och med och hejar fram Falu BS mot Elitserien!

Falu BS-Kalix Bandy 4-4 (3-2)

Skribent: Björn Lindqvist
Epost: Adressen Gömd

test III

 

skridskoskul

 

Sponsorhuset

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan

Trasig bilruta? - Då kan du stödja Falu BS Bandy genom att byta på Ryds bilglas. 75 kr/ruta går till föreningen!

 

dt_logo_100

JEDE-logo_200

vida_logga

gruvstaden

Henningsons el logga

logga melkers

logo zetterström kakel och bygg

masmästaren

 

 

 

 

myresjo

 

Ica Maxi

Hansson Buss

annons_2

Postadress:
Falu Bandy Sällskap - Bandy
Lugnetvägen 5
79131 Falun

Kontakt:
Tel: 073-0312600
E-post: This is a mailto link

Se all info