Hoppa till sidans innehåll

Falu BS -Västanfors IF 4-3

2017-02-20 11:24
Falu BS tog härliga poäng i (eventuellt) säsongens sista hemmamatch, matchen slutade 4-3.
  • Uppdaterad: 2017-02-20 12:04

Falu BS grabbarna vann, kanske säsongens mest spännande hemmamatch   mot Västanfors med 4-3. Grabbarna har spelat starkt hemma och ännu en gång bevisade de att vi vill vara med och fightas om en kvalplats.

Dock fick hemmapubliken på Lugnet vänta med att jubla då Västanfors inledde starkast. Redan efter ca 8 min tog Västanfors ledningen genom Johan Andersson. Falu BS fick stundtals ihop sitt spel och fick flertalet chanser på mål, men en storspelande Västanfors-keeper såg till att gästerna behöll ledningen. Västanfors fick återigen chansen och både 2-0 och 3-0 kom inom loppet av 2 minuter. Det såg länge ut som att gästerna skulle ta med sig 3-0 i pausvila men efter ett ribbskott av Jesper Jacobson i Falu BS tidigt i halvleken var han revanschsugen och satte tillslut Faluns första mål i 40e minuten. Ställning 1-3 i halvtid.

Efter pausen satte BS fart mot Västanfors mål. Och bara inom loppet av minuten kom både reducering och kvittering, mål av David Forsell och Mikael Pettersson. Många trodde nog att Falun enbart skulle få med sig en poäng. Men samme Jesper Jacobsson som spräckte nollan stod också för segermålet i 87e minuten och fixade en jämn men rättvis hemmaseger.

Falu BS–Västanfors IF 4–3 (1–3)
Mål, Falun: Jesper Jacobsson, 2, David Forsell, Mikael Pettersson. Västanfors: Robin Rebermark, Johan Andersson, Petter Andersson.

Nästa match gästar Falu BS NitroNora, kl 15.00 den 25e februari. En seger i den matchen gör att vi hamnar på kvalplats. Vi önskar våra grabbar all lycka till och hoppas att så många som möjligt är på plats och hejar fram BS till kvalplatsen.

Skribent: Tina Winter
Epost: Adressen Gömd

...dag 2

Ett foto publicerat av Falu BS Bandy (@falubsbandy)

test III

 

skridskoskul

 

Sponsorhuset

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan

Trasig bilruta? - Då kan du stödja Falu BS Bandy genom att byta på Ryds bilglas. 75 kr/ruta går till föreningen!

 

dt_logo_100

JEDE-logo_200

vida_logga

gruvstaden

Henningsons el logga

logga melkers

logo zetterström kakel och bygg

masmästaren

 

 

 

ed_boberg

myresjo

 

Ica Maxi

Hansson Buss

annons_2

Postadress:
Falu Bandy Sällskap - Bandy
Lugnetvägen 5
79131 Falun

Kontakt:
Tel: 073-0312600
E-post: This is a mailto link

Se all info