Hoppa till sidans innehåll

Säsongsavslutning

2017-04-07 14:05
Förra fredagen bjöd styrelsen i Falu BS in tränare, a-lagsspelare och föreningsengagerade till en avslutningsmiddag tillsammans. Vi åt gott, skålade, priser delades ut och vi tackade ödmjukast för denna säsong!
  • Uppdaterad: 2017-04-07 14:37

Vilken säsong vi fått vara med om, placerade oss 2a i Allsvenskan Norra och fick kvala till Elitserien. På tre säsonger i allsvenskan har vi kvalat två av dessa tre, det är starkt. 

Falu BS fick ett nytt ansikte och klubbchef i Jennifer Zetterberg som gett föreningen både stabilitet, bättre struktur samt en kontinuerlig prägel på vår drift.En klubbchef som betytt mycket och uträttat stora positiva förändringar i vår verksamhet.

Vi försöker alltid förnya och modernisera vår roll som förening och iår satsade vi på bandyfritids samt fler aktiviteter. Detta för att vi ständigt vill arbeta med att ge barn och unga möjlighet till att träffa nya vänner, röra på sig och se glädjen i detta. Bandy är världens roligaste sport och att att vi får fler aktiva visar att vi gör det bra som förening.

Detta och mycket mer ville vi uppmärksamma genom middagen och även tacka för den gågna säsongen.

Ett speciellt stort tack riktades mot våra suveräna tränare Johan Kruse och Johan Hedberg, som efter fyra goda år med klubben nu väljer andra arbetsuppgifter inom föreningen. Johan och Johan har åstadkommit något som näst ses som omöjligt, ta ett lag från div 1 till allsvenskan och där nått kvalplatsen två av tre möjliga. Vi önskar de båda två ett stort lycka till i framtiden.

 

Johan Kruse fick ta emot blommor och tackord från både spelare och styrelsen

Styrelsens tack till vår eminenta ordförande i föreningen. Annika Ståhlberg som åter igen gjort ett fantastiskt arbeta med att lotsa föreningen vidare mot nya mål.
Att i alla lägen sätta föreningen först, hon ger oss en glöd och framtidstro med sitt envetet vinnande sätt att driva en idrotsförening. Hennes vinnande sätt ger oss framtidstro.

A-laget valde Bäckis till årets kamrat och spelare, att han fick sitt namn på den ärofulla stånkan, som traditionen kräver fylldes med diverse dryck och gemensamt tömdes. Vi vill samtidigt passa på att tacka hela vår A-lags organisation för ännu ett mycket positivt år.

Nu börjar planeringen inför nästa säsong, valberedningen är igång, sommarträning planeras och andra aktiviteter för barn och ungda. Vi vill tacka alla som hjälpt oss denna säsong, aktiva, supportrar, samarbetspartners, ideellt engagerade, föräldrar och alla som på något vis hjälp till att göra detta år fantastiskt.

Nu går vi för tredje gången gillt! Elitserien ”Here we come”

Skribent: Jennifer Zetterberg
Epost: Adressen Gömd

Ett foto publicerat av Falu BS Bandy (@falubsbandy)

test III

 

skridskoskul

 

Sponsorhuset

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan

Trasig bilruta? - Då kan du stödja Falu BS Bandy genom att byta på Ryds bilglas. 75 kr/ruta går till föreningen!

 

dt_logo_100

JEDE-logo_200

vida_logga

gruvstaden

Henningsons el logga

logga melkers

logo zetterström kakel och bygg

masmästaren

 

 

 

ed_boberg

myresjo

 

Ica Maxi

Hansson Buss

annons_2

Postadress:
Falu Bandy Sällskap - Bandy
Lugnetvägen 5
79131 Falun

Kontakt:
Tel: 073-0312600
E-post: This is a mailto link

Se all info