Hoppa till sidans innehåll

Välkommen Jocke Forslund till Falu BS Bandy.

2017-05-05 18:48
Vi nåddes av en glad nyhet tidigt på fredagen då Forslund valde att skriva på som huvudtränare för Falu BS. Falu BS är oerhört glada att få meddela att Forslund är klar som tränare och glada för att han vill ta sig an våra grabbar och föreningen.
  • Uppdaterad: 2017-05-05 18:55

Forslund som närmast kommer från Elitserieklubben Bollnäs, där han verkat under 3 säsonger. Han avslutade sin sejour i Bollnäs med en SM-final.  Tidigare har han tränat klubbar som Sandviken och Skutskär, och han har en gedigen erfarenhet som ledare och tränare, för såväl junior som senior på elitnivå.

Forslund hade bestämt att ta ett år ”ledigt” från bandyn men attraherades av att ta sig an Falu BS Bandy. Vilket vi är glada och stolta över, han passar in och är den pusselbit vi behöver för att nå vår målsättning – Elitserien. Att det blev just Falu BS handlar om att han vill anta utmaningen, det handlar om resan vi står inför och glädjen i gemenskapen. Vilket passar in i Falu BS filosofi, och de värderingar vi har. Det är själva resan vi gör tillsammans som är spännande. Han känner även att detta gynnar hans egna sociala liv, Falun ligger på ett attraktivt pendlingsavstånd.

Forslund kommer att medverka fysiskt på lagets träningar samt vid matcher, läger och teorisamlingar där han i huvudsak kommer att arbeta med att höja lagets individnivå såväl tekniskt som fysiskt samt att se till laget, när det gäller förståelse, sammanhang och mönster i vårt spel.

Vi tror starkt på årets trupp med Jocke i spetsen och detta är ytterligare ett steg mot vårt mål.

Som lite grädde på moset vill vi även berätta att årets ledarstab är fulltaligt. Forslund får även en assisterande tränare i Niclas Groth som har ett starkt Falu BS hjärta och en erfarenhet i föreningen. Niclas känner grabbarna sen innan och vet vad han kan bidra med. Iochmed detta har vi en stabil ledarstab där även Björn Lindgren verkar och kommer bidra med att göra våra grabbar stora och starka


Varmt välkomna Jocke Forslund, Niclas Groth och Björn Lindgren

Skribent: Jennifer Zetterberg
Epost: Adressen Gömd

Ett foto publicerat av Falu BS Bandy (@falubsbandy)

test III

 

skridskoskul

 

Sponsorhuset

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan

Trasig bilruta? - Då kan du stödja Falu BS Bandy genom att byta på Ryds bilglas. 75 kr/ruta går till föreningen!

 

dt_logo_100

JEDE-logo_200

vida_logga

gruvstaden

Henningsons el logga

logga melkers

logo zetterström kakel och bygg

masmästaren

 

 

 

 

myresjo

 

Ica Maxi

Hansson Buss

annons_2

Postadress:
Falu Bandy Sällskap - Bandy
Lugnetvägen 5
79131 Falun

Kontakt:
Tel: 073-0312600
E-post: This is a mailto link

Se all info