Hoppa till sidans innehåll

Vinst och förlust för Falu BS i Bandyallsvenskan

2017-11-26 21:07
Falu BS har i helgen (25-26 nov.) spelat två tuffa bortamatcher i Bandyallsvenskan. På lördagen stod Frillesås BK för motståndet och Falu BS fick se sig besegrade med 9-4. I mötet med Åby-Tjureda på söndagen blev det vinst med 4-5.
  • Uppdaterad: 2017-11-26 21:07

Frillesås BK- Falu BS 9-4 (7-3).
Den första av helgens två matcher spelades mot Frillesås BK på lördag eftermiddag i det lilla samhället Frillesås på västkusten. Vädret gjorde underlaget på deras Bandyarena Sjöaremossen svårspelat. Det kom både regn och hagel under matchens gång. Efter endast sju och en halv minut hade Frillesås tagit ledningen med 3-0, på två hörnor och en straff. –En mardrömsstart på matchen för oss säger tränaren Joacim Forslund. – Vi gjorde sedan reduceringar till 3-1, 5-2, och 7-3, vilket tände ett visst hopp om att vi närmade oss och kunde komma in i matchen igen, men det gick ju inte.  På det hela taget så var det ingen bra prestation av oss, men vi ska ta lärdom av matchen på västkusten. 

Åby/Tjureda-Falu BS 4-5 (1-3)
På söndagen bar det av mot Växjö-trakten för mötet mot Åby-Tjureda på deras konstisbana i Åby. – Det var svårspelat även där eftersom det småregnade under hela matchen, enligt Joacim Forslund. – Isen höll väl under ungefär 25 minuter i varje halvlek.

Även om vi fick ett mål mot oss redan efter ett par minuter, så fick vi spelet att fungera betydligt mycket bättre än i gårdagens match. Försvarsspelet fungerade utmärkt och laginsatsen är gedigen. – Vi hade initiativet i målprotokollet matchen igenom även om det blev jämnt till slut. Det känns trots allt bra att vi fått med oss två poäng från de här båda tuffa bortamatcherna. 

Skribent: Björn Lindqvist
Epost: Adressen Gömd

Ett foto publicerat av Falu BS Bandy (@falubsbandy)

test III

 

skridskoskul

 

Sponsorhuset

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan

Trasig bilruta? - Då kan du stödja Falu BS Bandy genom att byta på Ryds bilglas. 75 kr/ruta går till föreningen!

 

dt_logo_100

JEDE-logo_200

vida_logga

gruvstaden

Henningsons el logga

logga melkers

logo zetterström kakel och bygg

masmästaren

 

 

 

 

myresjo

 

Ica Maxi

Hansson Buss

annons_2

Postadress:
Falu Bandy Sällskap - Bandy
Lugnetvägen 5
79131 Falun

Kontakt:
Tel: 073-0312600
E-post: This is a mailto link

Se all info