Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Sverige vann den avslutande matchen i fyrnationsturneringen i Rättvik mot Norge med 16-2 under söndagen. I och med segern vann Sverige turneringen före Ryssland.
 
Via tre mål under matchens fem sista minuter lyckades Sverige besegra Ryssland med 8-5 i fyrnationsturneringen i Rättvik.
 
Tre matcher spelades i Elitserien under lördagen. Skutskär vann på hemmaplan medan Villa Lidköping och AIK tog varsin bortaseger.
 
Sverige åkte på en tung förlust i fredagens öppningsmatch i fyrnationsturneringen i Rättvik. Finland vann med 5-4 efter en stark vändning där Jimi Heinonen prickade in segermålet på tilläggstid.
 
Elitserien i bandy är i full gång med 7 damlag och 14 herrlag som slåss om finalplatserna på Studenternas i Uppsala den 23 mars.
 
Under torsdagen samlades herrlandslaget inför helgens fyrnationturnering i Rättvik som drar igång med match mot Finland på fredag.
 
Under inledningen av december tog sig Surte Wildcats över till andra sidan Atlanten för att spela North American Cup i Minneapolis.
 
Per Hellmyrs, Johan Esplund och David Pizzoni Elfving har lämnat återbud till fyrnationsturneringen som avgörs i Rättvik 7-9 december.
 
Den 9-10 december har Universiadenlaget herr sin första samling. Förbundskaptenen Stefan ”Lillis” Jonsson har kallat 23 utespelare och 3 målvakter till lägret i Uppsala.
 
Under helgen samlades både damlandslaget och Universiadenlaget för ett gemensamt läger i Uppsala.
 
Under november månad har det genomförts inspirationsdagar på tre orter i Småland.
 
Förbundskaptenen Svenne Olsson har tagit ut sin trupp inför fyrnationsturneringen i Rättvik 7-9 december. Den största överraskningen är att Johan Esplund gör comeback i landslaget.
 
Den 5-7 december samlas P19-landslaget i Uppsala för ett uttagningsläger. Förbundskaptenerna Mattias Rehnholm och David Karlgren har kallat 25 spelare.
 
Och så stod han där framför TV4:s starka kamerasken och skulle förklara varför han inte gjorde som lekkompisen från hockeyrinken, NHL-spelaren Rasmus Dahlin.
 
AIK och Sandviken vann onsdagskvällens matcher i Elitserien.
 

test III

 

 

skridskoskul

 


Logotype

 

Trasig bilruta? - Då kan du stödja Falu BS Bandy genom att byta på Ryds bilglas. 75 kr/ruta går till föreningen!
Logotype

 

 
vida_logga

 

 

Logotype

 

 

 

Logotype

 

 

logo zetterström kakel och bygg
 

 

 

 

Logotype

 

 

  

 

 

 

 Logotype

  

 


Ica Maxi

  

annons_2

Postadress:
Falu Bandy Sällskap - Bandy
Lugnetvägen 5
79131 Falun

Kontakt:
Tel: 073-0312600
E-post: falubsbandy@gmail.com

Se all info