Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


För ett år sedan tog Edsbyn hem segern i juniorfinalen mot Vetlanda. Idag möts lagen på nytt i Tele2 Arena, avslag 19.00.
 
Svensk bandy Hall of Fame instiftades i mars 2012. I årets selektion har juryn valt in Arne Argus, Ove Eidhagen, Jan-Erik Flink, Lars "Knatten" Olsson och Mikael Forsell.
 
På lördag arrangeras den årliga Bandygalan i Annexet. I kategorin Årets spelare, herr, är Edsbyns Hans Andersson, Sandvikens Daniel Mossberg och Bollnäs Patrik Nilsson nominerade.
 
Biljettrycket är stort i Hälsingland och klacksektionerna börjar fyllas på. Just nu leder Bollnäs Flames klackkampen, men Red Farmers är på stark frammarsch.
 
Det blir en repris på fjolårets succé - Hemmaplan! Det uppskattade aktivitetsområdet utanför Tele2 Arena lockade många besökare under förra finalen.
 
Har bandytemperaturen någonsin varit högre i Hälsingland? Tveksamt. På lördag möts ärkerivalerna Edsbyn och Bollnäs i herrfinalen på Tele2 Arena.
 
Karebys Ida Friman och Edsbyns Tuomas Määttä är årets kometer i svensk bandy.
 
På lördag arrangeras den årliga Bandygalan i Annexet. I kategorin Årets spelare, dam, är Karebyduon Camilla Johansson och Stina Ysing nominerade tillsammans med VSK:s Malin Persson.
 
Edsbyn är klart för SM-final sedan man besegrat Sandviken med 5-2 i den femte och avgörande semifinalen. I finalen på Tele2 Arena väntar ärkerivalen Bollnäs.
 
Ungdomsfinalhelgen avslutades med en tempostark och rafflande final mellan Hammarby och Nässjö. Hammarby tog hem slutsegern med 5-4.
 
Villa Lidköping kan titulera sig mästare för F17-lag. I söndagens final blev det seger med övertygande 4-0 mot Västerås.
 
Lördagens P18-final mellan Vetlanda och Villa Lidköping avgjordes på tilläggstid när Pontus Nordström prickade in 4-3 till smålänningarna.
 
Det krävdes förlängning för att få fram en vinnare i finalen av Svenska Spel Cup P15. Åtta minuter in i sudden death avgjorde Clas Boström matchen.
 
Årets ungdomsfinalhelg inleddes med en småländsk seger i Svenska Spel Cup för F15-lag. I finalen besegrades Nord med 8-4 i Behrn Arena.
 
Regerande mästarlaget Kareby ställs mot Västerås i årets damfinal i Tele2 Arena, det står klart efter fredags SM-semifinaler.
 

...dag 2

Ett foto publicerat av Falu BS Bandy (@falubsbandy)

test III

 

skridskoskul

 

Sponsorhuset

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan

Trasig bilruta? - Då kan du stödja Falu BS Bandy genom att byta på Ryds bilglas. 75 kr/ruta går till föreningen!

 

dt_logo_100

JEDE-logo_200

vida_logga

gruvstaden

Henningsons el logga

logga melkers

logo zetterström kakel och bygg

masmästaren

 

 

 

ed_boberg

myresjo

 

Ica Maxi

Hansson Buss

annons_2

Postadress:
Falu Bandy Sällskap - Bandy
Lugnetvägen 5
79131 Falun

Kontakt:
Tel: 073-0312600
E-post: This is a mailto link

Se all info