Erik Stoor till Falu BS Bandy - Falu Bandy Sällskap - Bandy - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Erik Stoor till Falu BS Bandy

2018-05-30 08:00
Med drygt en månad kvar till midsommar har Falu BS gjort klart med ännu en förstärkning inför Elitserien 2018/2019. Till redan starka namn som Joakim Bergman, Tobias Andersson och Max Bergström läggs nu också Erik Stoor, senast i Peace & Love.
  • Uppdaterad: 2018-05-30 08:00

Det är en riktig återförening, dels med Falu BS men också med Elitserien och Jocke Forslund, båda var nämligen med i Bollnäs kvartsfinalkamp mot slutliga mästarna VSK säsongen 2014/15. Erik är en spelare med många kvaliteter och kommer ha en viktig roll i Falu BS spel denna säsong.

– ”Oerhört kul för oss. Vi känner ju till Erik, både som människa och spelare, och har haft ett konstant intresse i Erik sedan han lämnade föreningen 2012 och med avancemanget till Elitserien blev det äntligen en ’perfect-match’ så att säga. Erik har helt klart kapacitet för att spela i Elitserien, det har han visat i Bollnäs men också de senaste säsongerna i Allsvenskan där han helt klart varit i topp skiktet. Med Erik får vi in ytterligare professionalitet och rutin. ”säger Johan Kruse från Sportgruppen.

- ”Det ska bli otroligt spännande och kul det här. Det är så många matcher jag och farsan varit på Lugnet och tittat när Falu BS mött SAIK, VSK, Byn, Bollnäs med flera. Att nu själv få spela i Elitserien med Falu BS och möta de här lagen är faktiskt lite av en dröm som går i uppfyllelse. ”säger Erik Stoor.

– ”Vi tycker vi har ett bra läge med byggandet av truppen inför vinterns utmaning men är inte riktigt klara ännu. Vi har öppet för ytterligare 2-3 spelare, kan vi få in dem är vi nöjda för den här gången. Vi har faktiskt fått in spelare senaste veckorna som själva anmält sitt intresse för oss. Det är roligt och ett bevis på att Falu BS står för något bra där ute på marknaden. ”avslutar Johan Kruse.

Falu BS har nu kontrakterat 15 spelare, Henrik Andersson (mv), Max Bergström (mv), Joakim Bergman (ny), Axel Berglund, Pär Bäckmans, Fredrik Eriksson, Erik Stoor (ny), Anton Lundberg, David Jansson, Axel Jansson, Tobias Andersson (ny), Daniel Bäck, David Forsell, Lukas Mårdberg, Michael Pettersson

Skribent: Björn Lindqvist
Epost: Adressen Gömd

test III

 

skridskoskul

 

Sponsorhuset

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan

Trasig bilruta? - Då kan du stödja Falu BS Bandy genom att byta på Ryds bilglas. 75 kr/ruta går till föreningen!

 

dt_logo_100

JEDE-logo_200

vida_logga

gruvstaden

Henningsons el logga

logga melkers

logo zetterström kakel och bygg

masmästaren

 

 

 

 

myresjo

 

Ica Maxi

Hansson Buss

annons_2

Postadress:
Falu Bandy Sällskap - Bandy
Lugnetvägen 5
79131 Falun

Kontakt:
Tel: 073-0312600
E-post: This is a mailto link

Se all info