Hoppa till sidans innehåll

Dagbok Ryssland p17/19

31 OKT 2019 08:34
Tisdag 29/10 Ryssland, Krasnoyarsk
  • Uppdaterad: 31 OKT 2019 08:34

Tisdag Krasnoyarsk

Idag var det tidig uppstigning beordrad och buss till arenan för träning kl 09:30. 

Det var dags för grabbarna att prova på livet med rysk tränare, när välrenommerade Evgeny Hvalko ansvarade för träningen. Vi hörde det snackas i laget om att det var både lärorikt och kul och många nya övningar.

Tillbaka på hotellet väntade kortspel på sina håll, vila och ingefära-/citrondryck för att försöka kurera halsont och hosta som dessvärre drabbat några i laget.

På eftermiddagen bar det av igen, mot arenan för första matchen; träning mot Jenisej P04, som för övrigt styr kosan mot Bollnäs i morron för Mini World Cup.

Ryktet om galet goda bullar med äppelmos i cafeterian, har vid det här laget spridit sig bland föräldrarna, vilket gör att de även denna dag med glädje spenderar timmarna där i väntan på match, alltmedan grabbarna värmer upp i spinningsalen...

Matchstart var 17:30. Grabbarna försvarade sig bra mot ett duktigt och fartfyllt lag. Matchen spelades 3 x 20 min och i de två första perioderna hade Falun bra eget spel med stort bollinnehav och många avslut. Sista perioden tappade de lite av tempo och initiativ, men sammantaget gjorde de en riktigt bra insats. Framför allt var det en nyttig och lärorik match, sa tränare Hasse som också tyckte att ”det var mer rock’n’roll än hemma!” Över 100 pers i publiken fick se lagen spela oavgjort 2-2 i träningsmatchen.

De fick dessutom se Örjan Winther göra internationell domardebut, som linjedomare med ryska domarkollegor! Han gjorde det med den äran - grattis Örjan Winther till en bra start på internationella karriären!

På torsdag väntar två matcher och tuffare motstånd när Enisey Cup drar igång. I morron laddar vi batterierna med utlyftsdag!

Gonatt från Sibirien.

Skribent: David Erkelius
Epost: Adressen Gömd

 

Ica Maxi

 

 

Logotype

 

 

 

 

Logotype

 

 Logotype

 
Logotype

Trasig bilruta? - Då kan du stödja Falu BS Bandy genom att byta på Ryds bilglas. 75 kr/ruta går till föreningen!

vida_logga

Logotype

 

Logotype

 

Postadress:
Falu Bandy Sällskap - Bandy
Lugnetvägen 5
79131 Falun

Kontakt:
Tel: 0730312600
E-post: This is a mailto link

Se all info