Hoppa till sidans innehåll

BS får genomkörare inför kvalet: ”Tacksam för att Rättvik ställer upp”

22 FEB 2019 09:04
Uppehållet inför kvalet livas upp med ett derby. IFK Rättvik ställer upp på sparring på måndag. – Jag är väldigt tacksam för att Rättvik ställer upp och spelar mot oss trots att dom har avslutat sin säsong, säger BS-tränaren Jocke Forslund.
  • Skapad: 22 FEB 2019 09:04

Falu BS tränar stenhårt inför kvalet, men det behövs även skarpa matchsituationer för att komma förberedda på bästa sätt. Det får nu BS i form av en träningsmatch borta mot Rättvik på måndag den 25 februari klockan 19.00 

– För oss betyder matchen en möjlighet att få komma igång och få oss en rejäl genomkörare. Vi har endast spelat tre matcher på de senaste 35 dagarna, vilket är alldeles för lite. Dom tre matcherna spelades dessutom under en period av sex dagar, säger Jocke Forslund.
Rättvik har redan grejat nytt kontrakt i allsvenskan som avslutas i helgen och nappade vänligt nog när BS kom med en förfrågan. 

Det kan bli en bra värdemätare – Rättvik besegrade ju i helgen BS kommande kvalmotståndare AIK.
– Rättvik har gjort flera bra insatser på slutet och kommer säkert att prestera väldigt bra mot oss också! Det skulle hjälpa oss att få upp farten och komma in i matchandet, säger Jocke Forslund.

Vad säger du om klassen på kvalmotståndet, Frillesås, AIK och Nässjö?
– Kvalmotståndet är bra! Kval är alltid kval, det gäller att vinna sina matcher! Jag räknar med att alla lag kommer att sälja sig dyrt och prestera på topp. Individnivån behöver vara bra och viljan att vinna behöver vara mycket stark!
Jocke Forslund och hans manskap ser mycket fram emot kvalet som startar den 1 mars. Ettan och tvåan i kvalgruppen får spela vidare i elitserien nästa säsong. 

– Det känns ovisst och spännande, personligen skulle jag inte vilja vara utan kvalet. Det ger en liten extra krydda i tillvaron, det är som när man går in i ett slutspel. Hjärnan har börjat förbereda sig på bara bandy en tid, kroppen känner igen signalerna från hjärnan. Vi siktar på att spela elitserien nästa säsong!
Skribent: Falu BS Bandy
Epost: Adressen Gömd

 

 

Logotype

 

 

 

Logotype

 

Ica Maxi

Logotype

 
Logotype

Trasig bilruta? - Då kan du stödja Falu BS Bandy genom att byta på Ryds bilglas. 75 kr/ruta går till föreningen!

vida_logga

 

Logotype

 

Logotype

 

logo zetterström kakel och bygg 

 

 

 Logotype

 

Postadress:
Falu Bandy Sällskap - Bandy
Lugnetvägen 5
79131 Falun

Kontakt:
Tel: 0730312600
E-post: This is a mailto link

Se all info