Hoppa till sidans innehåll

Joakim Forslund: För mig är julen bara bandy

20 DEC 2018 13:44
Koppla av från bandyn en stund i jul? Glöm det. – Jag behöver jobba med vårt matchanalysverktyg och vara förberedd inför kommande matcher, säger Falu BS tränare Jocke Forslund.
  • Skapad: 20 DEC 2018 13:44

Efter förlusten mot VSK på Lugnet riktade BS blicken framåt – mot den viktiga annandagsmatchen mot Sirius på Studenternas IP. 

 – Vi tränar i dag torsdag, fredag och på juldagen. Annandagsmatchen är en häftig match, en streckmatch med stor betydelse, säger Jocke Forslund. 

Hur är läget i truppen?

– Axel Jansson som vilade senast är på bättringsvägen, hoppas han kan vara med och träna i dag (torsdag). Jag räknar med och hoppas att alla är tillgängliga mot Sirius, förutom Fredrik Eriksson som ju är långtidsskadad igen.

Spelarna får alltså tre dagars julledigt: lördag, söndag och måndag (julafton). 

Hur blir då din egen jul? 

– För egen del i min roll så är julen bara bandy. Jag behöver jobba med Sideline, vårt matchanalysverktyg  och vara förberedd inför kommande matcher. Vi spelar den 26:e, 28:e och 30:e och tränar samtliga dagar däremellan. 

– Jag brukar försöka se minst två matcher av laget vi möter nästa match och redigera fram ett bra underlag för matchgenomgång. Det är väldigt tidskrävande men även mycket roligt och intressant! Jag gillar att jobba med levande bilder som ger ett sant underlag istället för uppfattningar som bygger på känslor.

Att bandyn dominerar julfirandet hos Jocke Forslund är inga konstigheter, anser han. 

– Så har alla julhelger sett ut för mig så länge jag minns. Julen är bandyns högtid! På julafton har vi sedan barnen varit små alltid spelat bandy tillsammans på förmiddagen. Nu är dom stora och har egna barn, men vi spelar fortfarande! Så det blir bandy även på julafton, säger Jocke Forslund. 

Vi önskar Jocke och alla andra i Falu BS en riktigt god jul! 

Skribent: Falu BS Bandy
Epost: Adressen Gömd

test III

 

 

skridskoskul

 


Logotype

 
Logotype

Trasig bilruta? - Då kan du stödja Falu BS Bandy genom att byta på Ryds bilglas. 75 kr/ruta går till föreningen!
Logotype

 

 
vida_logga

 

 

Logotype

 

 

 

Logotype

 

 

logo zetterström kakel och bygg
 

 

 

 

Logotype

 

 

  

 

 

 

 Logotype

  

 


Ica Maxi

  

annons_2

Postadress:
Falu Bandy Sällskap - Bandy
Lugnetvägen 5
79131 Falun

Kontakt:
Tel: 0730312600
E-post: This is a mailto link

Se all info