Hoppa till sidans innehåll

Dagbok Ryssland p17/19

29 OKT 2019 10:54
Söndag 27/10 Ryssland, Krasnoyarsk
  • Skapad: 29 OKT 2019 10:54

Häng med vårat p17/19 lag och deras tur i Ryssland och Krasnoyarsk. Här är dagbok från första dagen efter en lång flygtur. 

... Så är vi på plats i Krasnoyarsk; 21 spelare från Falu BS P17/19, tränare och ett gäng föräldrar. Så många bandyspelare innebär en väldig massa bagage; ett 50-tal klubbor, ett helt gäng målvaktsbenskydd plus en väldig massa skridskor och ombyten. Vi har förflyttat oss själva och prylarna väldigt långt, närmare bestämt 560 mil rakt österut. Vi befinner oss norr om Mongoliet, i bandymeckat vid floden Jenisej.

 

Det första som slår oss i bussen på väg från flygplatsen, är att både omgivningarna och vädret lever upp till våra grå förväntningar. Nysnön ligger smutsgrå och det är ”runt nollan”.

 

Första stoppet innan hotellet och lite vila, är nybyggda bandyarenan Stadium Yenisei. Där upphör allt grått. Laget välkomnas med Falu BS logga på en dörr, som visar sig gå till det lyxigaste omklädningsrummet man tänka sig. Det bli lagets bas under veckan - det kommer att bli svårt att återanpassas till baracken på Lugnet! 

 

En rundtur på arenan tar oss till gymmet, gemensamma utrymmen och A-lagets omklädningsrum. Där träffar vi också Christoffer Edlund, som senast spelade i Sandviken och numera spelar här. Vi möts av en otrolig generositet och gästfrihet. 

 

I morgon, måndag, gör killarna sitt första ispass. Äventyret har bara börjat!

Skribent: Niklas Andersson
Epost: This is a mailto link

 

Ica Maxi

 

 

Logotype

 

 

 

Logotype

 

 Logotype

 
Logotype

Bildresultat för falu däck

Trasig bilruta? - Då kan du stödja Falu BS Bandy genom att byta på Ryds bilglas. 75 kr/ruta går till föreningen!

 

vida_logga

Logotype

 

SEB är en bank som hjälper både individer och företag att utvecklas framgångsrikt genom god rådgivning och långsiktiga relationer.

 

Borlänge Bil och Byggnadsglas AB

 

 

 

Logotype

 

Postadress:
Falu Bandy Sällskap - Bandy
Lugnetvägen 5
79131 Falun

Kontakt:
Tel: 0730641964
E-post: This is a mailto link

Se all info