Hoppa till sidans innehåll

Dagbok Ryssland p17/19

29 OKT 2019 12:37
Måndag 28/10 Ryssland, Krasnoyarsk
  • Skapad: 29 OKT 2019 12:37

Sovmorgon gjorde gott för grabbarna, innan teoripass på hotellet inför dagens träning på is och veckans matcher. Medan bussen tog killarna till arenan, passade ett föräldragäng på att bekanta sig med omgivningarna, inklusive en lokal marknad med allehanda spännande ätbara ting och detaljer. En regnig måndagmorron i Sibirien kan vara riktigt grå och bjuda på spännande saker, så som försäljning av styckat kött i bakluckan på en Lada.

 

Killarna fick värma upp i arenans spinningsal och var äntligen redo att gå på is kl 14. När Jenisejs A-lag avslutat sin träning klev killarna in på nyspolad is. Det kändes att spänningen låg i luften i den mäktiga arenan. Oklart vilka som kände mest av stundens allvar; spelarna eller tränarna? På läktaren syntes inte bara föräldrarna, utan också några av Jenisejs spelare och ledarstab. 

 

Ett bra träningspass blev det och det verkade som det mesta av tidsskillnaden redan hade sovits bort. Det är visserligen förkylningstider, men alla kunde vara med! Aldrig någonsin hade de upplevt finare is! Bättre och renare kan inte finnas i världen, var omdömet. En fröjd, enligt både killar och tränare.

Omväxling förnöjer! Eftersom regnet stått som spön i backen från morgon till kväll, så gick kvällsaktiviteten till ett köpcenter. Shopping, nåt att äta och avslappnat häng stod på programmet.

 

Tidig kväll för grabbarna - i morgon väntar frukost kl 7:30, träningpass före lunch - och första matchen mot ett av Jenisejs ungdomslag. 

 

Skribent: Niklas Andersson
Epost: This is a mailto link

 

Ica Maxi

 

 

Logotype

 

 

 

Logotype

 

 Logotype

 
Logotype

Bildresultat för falu däck

Trasig bilruta? - Då kan du stödja Falu BS Bandy genom att byta på Ryds bilglas. 75 kr/ruta går till föreningen!

 

vida_logga

Logotype

 

SEB är en bank som hjälper både individer och företag att utvecklas framgångsrikt genom god rådgivning och långsiktiga relationer.

 

Borlänge Bil och Byggnadsglas AB

 

 

 

Logotype

 

Postadress:
Falu Bandy Sällskap - Bandy
Lugnetvägen 5
79131 Falun

Kontakt:
Tel: 0730641964
E-post: This is a mailto link

Se all info