Hoppa till sidans innehåll

Ungdomsbandy på höstlovet

03 NOV 2019 13:06
Många av våra barn och ungdomar har varit igång nu under höstlovet förutom P17-19 som varit på Rysslandsresa. Bland annat P16 som varit i Örebro på KOSA-natta och Flickor och Pojkar 07 som varit på breddläger i Rättvik
  • Skapad: 03 NOV 2019 13:06

 

 

 

P16 laget har i helgen varit i Örebro på KOSA-natta. En Bandyturnering där matcher varit igång under dygnets alla timmar sedan i fredags. Gänget började med en riktig smakstart i gruppspelet i fredags då de mötte Villa-Lidköping och vann med 4-0. I nästa match som spelades 03:10 på lördagsmorgonen  möte de blivande gruppsegraren Katrineholm som vann med 6-0, (noterbart är att Katrineholm inte släppte in ett enda mål på alla gruppspelsmatcher. 12:50 mötte de Hammarby som fick se sig besegrade med 2-4 och 00:10 spelade de sin sista gruppspelsmatch mot Borgia från Norrköping och vann med 5-1 och var klara för semifinal. 06:40 imorse mötte de Sirius som tyvärr vann med 4-1. Men en fin 3:e plats blev det. Stort grattis pojkar!

I måndags hade Region Nord flickor 06-07 breddläger i Söderhamn samtidigt som flickor 04-05. Träningarna och spel var tillsammans och från Falu BS var Lava Ors representerad. Som ledare på lägret var bland annat tjejerna Wilma Uhlin och Tova Grönoset från Grycksbo som även representerar SAIK i elitserien.

I Tisdags var det desto mer spelare från BS 07-08 gäng igång då Dalarnas 07or samlades för distriktsläger med Falu BS ledarna Tomas Jansson, Torbjörn Klefbom och Rickard Tillman  som ansvariga ledare. Det var en härlig dag då både flickor och pojkar tränade och spelade tillsammans i många timmar.

Glöm inte att under lov och helger finns många timmar till allmänhetens åkning på Lugnets isstadion. Sök lediga tider här och ta med syskon, kompisar och föräldrar och öva på

http://friwebb.falun.se/bokning/

 

Skribent: Anders Ors
Epost: Adressen Gömd

 

Ica Maxi

 

 

Logotype

 

 

 

HR Dalarna - Vi får organisationer att växa och utvecklas

 

Lugnets Idrottsklinik - Home | Facebook 

Logotype

 

 Logotype

 

Bildresultat för falu däck

Trasig bilruta? - Då kan du stödja Falu BS Bandy genom att byta på Ryds bilglas. 75 kr/ruta går till föreningen!

 

vida_logga

Logotype

 

SEB är en bank som hjälper både individer och företag att utvecklas framgångsrikt genom god rådgivning och långsiktiga relationer.

 

Borlänge Bil och Byggnadsglas AB

CGI | Drupal.org

 

 

 Glimstedt – Gaius.nu

Logotype

Zetterström Kakel & Bygg

Postadress:
Falu Bandy Sällskap - Bandy
Lugnetvägen 5
79131 Falun

Kontakt:
Tel: 0730641964
E-post: This is a mailto link