Hoppa till sidans innehåll

Digitalt öppet hus på bandygymnasiet!

26 NOV 2020 10:23
Välkomna till digitalt öppet hus på bandygymnasiet!

  • Skapad: 26 NOV 2020 10:23

På måndag den 30 november kl 15.30-16.25 kommer vi ha full aktivitet i livemötet via Google meet. Här får du information om utbildningen som är kvalitetssäkrad av Svenska Bandyförbundet och leds av tränaren, tidigare elitspelaren och Falu BS-legendaren Emanuel ”Manne ”Sundqvist som svarar på dina frågor.

Träningen är individuellt inriktad och syftar till att ge dig de bästa förutsättningarna att utvecklas till en bättre bandyspelare. Förutom is- och fysträning får du även teoretiska kunskaper inom områden som syftar till att höja din prestation. 

Hagströmska, som har nära kontakt med den elitmiljö som bedrivs i Falu BS, har i dagsläget 20 bandyelever, varav nio som kommer från andra delar av landet.⁣ Bandygymnasiet vill vara det naturliga valet för spelare i föreningen och även ett spännande alternativ för spelare från andra föreningar!

Som exempelvis Stockholmskillen Rasmus Waldenström, 17, som ville utvecklas som bandyspelare och pröva vingarna. Då föll valet på bandygymnasiet i Falun och spel i Falu BS P19.⁣

– Jag trivs grymt bra! Jag bor fint och får den träning jag behöver för att utvecklas. Jag känner själv att jag utvecklas hela tiden i mitt bandyspelande och som person.

– Jag rekommenderar verkligen alla bandyspelare att gå bandygymnasium! Det kommer att utveckla ditt bandyspel enormt mycket! Men även som person, säger Rasmus. ⁣

Se Hagströmskas hemsida för mer information, där finns det även teknisk info om Google meet som används under digitalt Öppet hus.

Skribent: Falu BS
Epost: Adressen Gömd

 

Ica Maxi

 

 

Logotype

 

 

 

HR Dalarna - Vi får organisationer att växa och utvecklas

 

Lugnets Idrottsklinik - Home | Facebook 

Logotype

 

 Logotype

 

Bildresultat för falu däck

Trasig bilruta? - Då kan du stödja Falu BS Bandy genom att byta på Ryds bilglas. 75 kr/ruta går till föreningen!

 

vida_logga

Logotype

 

SEB är en bank som hjälper både individer och företag att utvecklas framgångsrikt genom god rådgivning och långsiktiga relationer.

 

Borlänge Bil och Byggnadsglas AB

CGI | Drupal.org

 

 

 Glimstedt – Gaius.nu

Logotype

Zetterström Kakel & Bygg

Postadress:
Falu Bandy Sällskap - Bandy
Lugnetvägen 5
79131 Falun

Kontakt:
Tel: 0730641964
E-post: This is a mailto link