Hoppa till sidans innehåll

Falu BS söker säljare: ”Vill ligga i framkant”

04 MAJ 2020 12:19
Vill du vara en del av Falu BS och tjäna en slant? Nu söker klubben en extra resurs på marknadssidan. ”Vi vill ligga i framkant och är bara i början på den här resan”, säger Anders Westin i marknadsgruppen.
  • Skapad: 04 MAJ 2020 12:19

På samma sätt som grovjobbaren Anders Westin var en kämpe på isen lägger han numera ner ett hästjobb för föreningen utanför plan.

I BS-tröjan gjorde han 15 säsonger, 485 matcher, 23 mål, ett okänt antal utvisningsminuter och totalt 2103 träningar. Sedan förra året ingår han i klubbens marknadsgrupp som samarbetar tätt ihop med klubbchefen Nicklas Andersson.

Det har tagits fram nya koncept för samarbetspartners och man jobbar hårt får att göra produkten Falu BS än mer attraktiv.

I dessa coronatider har många företag det tufft. Men BS har en bra dialog med sina samarbetspartners, får ett fint bemötande och har också börjat arbetet inför kommande säsong tidigare än vad klubben någonsin gjort förut.

Målet är att skapa möjlighet att utöka ungdomsverksamheten och åter få upp a-laget i högsta serien.

När nu BS växlar upp ytterligare behövs en säljare gentemot potentiella samarbetspartners. Marknadsgruppen jobbar helt ideellt, men tanken är att en ny säljare ska kunna jobba på provision.

– Vi har ingen egen ekonomisk vinning i det vi gör i BS, men det vill vi se till att den här personen får, säger Anders Westin, till vardags platschef på Bygging-Uddemann AB i Borlänge.

Vad är det för profil på den ni söker?
– Det ska bara någon som är förankrad i Falun med ett bra kontaktnät, driv och som ser möjligheter. Någon som har ett fast jobb eller deltidstjänst som vill utöka sin inkomst. Den här personen ska gilla marknadsarbete, men behöver egentligen inte ha bandykunnande.

Är du intresserad? Tveka inte att höra av dig till Anders Westin på mobil nr: 070-535 57 07 eller mail: This is a mailto link

 

Skribent: Falu BS
Epost: Adressen Gömd

 

Ica Maxi

 

 

Logotype

 

 

 

Logotype

 

 Logotype

 
Logotype

Bildresultat för falu däck

Trasig bilruta? - Då kan du stödja Falu BS Bandy genom att byta på Ryds bilglas. 75 kr/ruta går till föreningen!

 

vida_logga

Logotype

 

SEB är en bank som hjälper både individer och företag att utvecklas framgångsrikt genom god rådgivning och långsiktiga relationer.

 

Borlänge Bil och Byggnadsglas AB

 

 

 

Logotype

 

Postadress:
Falu Bandy Sällskap - Bandy
Lugnetvägen 5
79131 Falun

Kontakt:
Tel: 0730641964
E-post: This is a mailto link