Hoppa till sidans innehåll

ICANIWILL ny huvudsponsor – arenan byter namn!

06 NOV 2020 12:00
Sportmodeföretaget ICANIWILL, grundat av Gustaf Ollas, blir ny huvudsponsor för Falu BS Bandy. Det nya sponsorkontraktet innebär bland annat att hemmaarenan Lugnet byter namn till ICANIWILL Arena.
  • Uppdaterad: 06 NOV 2020 12:00

Nu står det klart att ICANIWILL blir ny huvudsponsor för Falu BS Bandy. Kontraktet innebär att ICANIWILL blir officiell leverantör av textilier till klubben, såsom matchtröjor, byxor, träningskläder med mera, men också att ICANIWILL äger namnrätten till Lugnet Arena som byter namn till ICANIWILL Arena. 

ICANIWILLs grundare Gustaf Ollas, är idag engagerad i Falu BS som ansvarig för fysträningen under försäsongen för A-laget och ser detta som en naturlig förlängning av sitt engagemang i klubben.

– Det känns otroligt kul att kunna ge tillbaka till klubben och få ICANIWILL som huvudsponsor för laget och arenan. Min morfar tog med mig upp till Lugnet första gången när jag var 9 år och jag glömmer aldrig känslan av att stå i klacken och heja på BS. Som före detta aktiv spelare och supporter känns det även viktigt att få upp intresset kring klubben och det arbete som fortgår för att få till ett hallbygge för både sporten, klubben och Falun som stad, inte minst med tanke på det arbetet Falu BS gör för ungdomar, berättar Gustaf Ollas, grundare av ICANIWILL.

Tillsammans med styrelsen, spelarna och ledningen har ICANIWILL tagit fram nya tränings- och matchkläder där målet är att bygga en starkare profilering av laget och klubben för att öka kännedomen av Falu BS.

– Vi är oerhört stolta över att ha ICANIWILL som huvudsponsor. Att det är just ICANIWILL känns extra roligt eftersom Gustaf är personligt engagerad i laget och har en koppling till Falun. ICANIWILLs bidrag med bandykläder kommer göra stor skillnad för hela föreningen, säger Johan Hedberg, ordförande i Falu BS.

Det officiella namnbytet av Lugnet Arena till ICANIWILL Arena kommer ske i samband med monteringen av arenans nya skylt. Kontraktet gäller fram till april 2023.


Epost: Adressen Gömd

 

Ica Maxi

 

 

Logotype

 

 

 

HR Dalarna - Vi får organisationer att växa och utvecklas

 

Lugnets Idrottsklinik

 

Logotype

 

 Logotype

 

Bildresultat för falu däck

Trasig bilruta? - Då kan du stödja Falu BS Bandy genom att byta på Ryds bilglas. 75 kr/ruta går till föreningen!

 

vida_logga

Logotype

 

SEB är en bank som hjälper både individer och företag att utvecklas framgångsrikt genom god rådgivning och långsiktiga relationer.

 

Borlänge Bil och Byggnadsglas AB

 

 Glimstedt – Gaius.nu

Logotype

Zetterström Kakel & Bygg

Postadress:
Falu Bandy Sällskap - Bandy
Lugnetvägen 5
79131 Falun

Kontakt:
Tel: 0730641964
E-post: This is a mailto link