Hoppa till sidans innehåll

ICIW-grundaren: Därför stöttar jag Falu BS

19 SEP 2019 09:03
Entreprenören Gustaf Ollas, grundare av träningsmärket ICANIWILL, brinner för Falu BS. ”Vi kämpar själva mot våra mål och därför känns det superkul att kunna få vara en liten del av BS resa”, säger han.
  • Skapad: 19 SEP 2019 09:03

ICANIWILL, som tillverkar träningskläder för försäljning via nätet, startades av Gustaf Ollas som sa upp sig från en heltidstjänst för att förverkliga en dröm. Namnet på företaget kommer från en post-it lap han hade på sin badrumsspegel när han pluggade ekonomi i Uppsala. I uppstartsfasen varvade han jobb som personlig tränare med att försöka lära sig hur man tillverkar kläder. Sedan 2015 har han jobbat fullt ut med företaget som nu har 15 heltidsanställda och en fin tillväxt. 

Sedan förra säsongen förser han Falu BS a-lag med produkter från ICANIWILL, något som är mycket uppskattat. Gustaf Ollas, som numera bor i Stockholm, spelade ungdomsbandy i BS och hyser fortfarande starka känslor för klubben. 

– Jag hade möjlighet att ge lite kläder förra året vilket var superskoj och när jag fick frågan i år kändes det ännu mer relevant att bidra då både ICANIWILL och min egen story har varit och är en resa, likt den BS skall göra nu tillbaka mot toppen och elitserien, säger han och fortsätter: 

– Jag är uppväxt med att åka bandybussen till Lugnet från Slätta och stå i klacken för att heja på BS med mina vänner och i halvtid fick jag alltid en lite slant av min morfar (som var trogen BS supporter under hela sin livstid) att köpa korv eller glögg för. Så man kan utan tvekan säga att jag är uppväxt med BS och att de har en speciell plats i mitt hjärta på många plan.

Att stötta Falu BS tycker han dessutom passar bra med egna företagets inriktning. 

– Vi på ICANIWILL tror på kraften hos individer och grupper att uppnå mål enskilt och tillsammans om övertygelsen och vilja finns där. Vi kämpar själva mot våra mål och därför känns det superkul att kunna få vara en liten del av BS resa. 

Hinner du se några BS-matcher den här säsongen, tror du?
– Jag hoppas absolut gå på bandy på Lugnet i vinter när jag åker hemöver!

På bilden: Gustaf Ollas till vänster. Till höger Falu BS a-lag med kläder från ICIW. 

 

Skribent: Falu BS Bandy
Epost: Adressen Gömd

 

Ica Maxi

 

 

Logotype

 

 

 

 

Logotype

 

 Logotype

 
Logotype

Trasig bilruta? - Då kan du stödja Falu BS Bandy genom att byta på Ryds bilglas. 75 kr/ruta går till föreningen!

vida_logga

Logotype

 

 

 

 

Logotype

 

Postadress:
Falu Bandy Sällskap - Bandy
Lugnetvägen 5
79131 Falun

Kontakt:
Tel: 0730641964
E-post: This is a mailto link

Se all info