Hoppa till sidans innehåll

Ordförande Johan Hedberg: ”Vi står helt på egna ben”

07 JUL 2020 11:24
Johan Hedberg blev på årsmötet nyligen omvald som ordförande. Klubben har en stabil ekonomi och tar ansvar i osäkra coronatider.
  • Skapad: 07 JUL 2020 11:24

– Det blev ett ekonomiskt resultat på minus 62000 kronor, där det är några poster som åkte med från säsongen innan. Det är ett hyggligt resultat ändå får man säga, säger Johan Hedberg och fortsätter:

– Vi står på helt egna ben och har ett gott eget kapital.

För att ta höjd i osäkra coronatider har BS presenterat en budget inför säsongen 2020/21 med kostnadsbesparingar. Det handlar om att ta ansvar och se till att BS stabila grund fortsätter att stå kvar. Föreningen har ett eget kapital på 772000 kronor och budgeterar för en vinst på 70000 kronor säsongen 2020/21.

Styrelsen har även tagit fram en treårsplan för hela föreningen. En strategi för att åter nå elitserien, få in fler medlemmar och ungdomsspelare. Det handlar om ett ramverk som ska genomsyra verksamheten från skridskokul ända upp till A-laget. Bland annat ska kvalitet i utbildningen av ungdomsspelare säkras och vara densamma oavsett lag och årgång. Flicklag är också högprioriterat.

BS som förening ska tillbaka till nivån som var under glansdagarna, i en modern tappning, menar Johan Hedberg!

Ett stort glädjeämne är den nya gyllene generationen av juniorer, varav flera fått träna med a-laget och några av dem fått a-lagskontrakt.

En annan viktig framtidsfråga är anläggningen på Lugnet. Det har i många år arbetats för hall och det arbetet fortsätter! Målet är att det inom de närmaste åren ska tas konkreta steg mot ett hallbygge.

På årsmötet avtackades avgående styrelseledamöterna – Jenny Sjöholm, Harald Westerlund, Stina Persson och David Erkelius. Tack för ert hårda jobb och fina insatser! 💙💛

Vi välkomnar de nya styrelseledamöterna Sara Fridner Klingberg, Alexandra Lundgren, Fredrik Hall, Per Widehammar och och Jesper Björling!

Här är nya styrelsen:

Ordförande: Johan Hedberg (omval).
Ledamöter: Anders Westin, Anders Ors, Erik Pettersson, Jesper Björling (nyval, ett år), Per Widehammar (nyval, ett år), Alexandra Lundgren (nyval, två år), Fredrik Hall (nyval, två år), Sara Fridner Klingberg (nyval, två år).

Suppleanter: Veronika Åkerblom, Kerstin Björn.

Skribent: Falu BS
Epost: Adressen Gömd

 

Ica Maxi

 

 

Logotype

 

 

 

Logotype

 

 Logotype

 
Logotype

Bildresultat för falu däck

Trasig bilruta? - Då kan du stödja Falu BS Bandy genom att byta på Ryds bilglas. 75 kr/ruta går till föreningen!

 

vida_logga

Logotype

 

SEB är en bank som hjälper både individer och företag att utvecklas framgångsrikt genom god rådgivning och långsiktiga relationer.

 

Borlänge Bil och Byggnadsglas AB

 

 

 

Logotype

 

Postadress:
Falu Bandy Sällskap - Bandy
Lugnetvägen 5
79131 Falun

Kontakt:
Tel: 0730641964
E-post: This is a mailto link