Hoppa till sidans innehåll

David Forsell tillbaka i Falu BS färger

12 MAJ 2014 15:00
David Forsell lämnade Falu BS i samband med konkursen för över ett år sedan men har nu bestämt sig för att återvända och spela med moderföreningen.
- David var en av de spelare som kändes tyngst att tappa inför nystarten. Därför är det extra glädjand
  • Uppdaterad: 31 OKT 2014 08:41

David spelade den gångna säsongen i Borlänge och gjorde 17spelmål på 22 matcher. Och det är toppforward som han kommer att spela även i Faluns färger.

- Vältränad, stark, genombrottssäker anfallare som gillar att ta den tuffa vägen! En pusselbit vi saknade förra säsongen, säger Johan när han beskriver Davids styrkor.

David har under alla sina år spelat i Falun, med undantag för förra säsongen, och känner väl igen killarna men inte riktigt omklädningsrummet.

- Många har jag spelat med och det är här jag har mina kompisar, menar David och tillägger.

- De har verkligen lagt ner ett oerhört arbete för att skapa en ny känsla med omklädningsrummet, och det har de verkligen lyckats med! Det här känns hur inspirerande som helst.

David är en spelare som ligger i linjen med den profil som föreningen sportgrupp satt upp innan man började titta på spelare.

- David är ung, målinriktad och är från trakten. Han känner till föreningen sen tidigare vilket är viktigt för oss när vi tittat på spelare, säger Johan.

-Vi hoppas att David och laget kan utvecklas tillsammans för att kunna ta nya kliv så att vi kan säkra ett nytt Allsvenskt kontrakt! Jag tror av vi kommer att ha nytta av varandra, avslutar Johan.

Falu BS har även gjort klart med Henrik Knutsson som förra säsongen spelade i Karlsbyheden. Henrik kommer att vara med och träna under försäsongen för att tävla om en av platserna i laget till vintern. Även Henrik är anfallare så konkurrensen om platserna ökar vilket också har varit en målsättning inför säsongen.

I dagsläget består truppen av 2 målvakter och 17 spelare. Men jobbet att skapa laget fortgår, så håll utskick på hemsidan för senaste informationen.

Skribent: Redaktionen

 

Ica Maxi

 

 

Logotype

 

 

 

HR Dalarna - Vi får organisationer att växa och utvecklas

 

Lugnets Idrottsklinik - Home | Facebook 

Logotype

 

 Logotype

 

Bildresultat för falu däck

Trasig bilruta? - Då kan du stödja Falu BS Bandy genom att byta på Ryds bilglas. 75 kr/ruta går till föreningen!

 

vida_logga

Logotype

 

SEB är en bank som hjälper både individer och företag att utvecklas framgångsrikt genom god rådgivning och långsiktiga relationer.

 

Borlänge Bil och Byggnadsglas AB

CGI | Drupal.org

 

 

 Glimstedt – Gaius.nu

Logotype

Zetterström Kakel & Bygg

Postadress:
Falu Bandy Sällskap - Bandy
Lugnetvägen 5
79131 Falun

Kontakt:
Tel: 0730641964
E-post: This is a mailto link

Se all info