Hoppa till sidans innehåll

Inför: Falu BS - Katrineholm VBS

05 JAN 2015 22:48
Då var det åter dags för en toppmatch på Lugnet när seriefavoriterna Katrineholm gästar Lugnet. 2:an mot 3:an där Falu BS drog det längsta strået senast, ska man kunna återupprepa detta?
  • Uppdaterad: 07 JAN 2015 11:33

Imorgon gästar klassiska Katrineholm och vi kommer återigen uppleva Allsvensk toppbandy på Lugnet. KVBS öppnade serien på bästa sätt och tog 6 segrar och en oavgjord på det sju inledande matcherna och levde verkiligen upp till favoritskapet man fick innan seriestart. Men efter förlusten mot Falu BS i den åttonde matchen har man "endast" tagit 5 av 10 poäng på de senaste fem omgångarna och formsvacka är ordet som dyker upp på läpparna.

Ser vi på de fem senaste omångarna för hemmalaget ser vi samma mönster där man också tagit 5 av 10 poäng. Det förklarar hur jämt och tufft det är i Norra Allsvenska säsongen 2014/15, för kommer man inte upp på topp varje match tappar man poäng.

-"Visst är det så. Det behövs inte en formsvacka för att man ska tappa poäng utan det räcker att man går ner sig någon procent så förlorar man mot alla lag", kommenterar Johan Hedberg redaktionens resonemang och forsätter:

-"Men jag tycker att vi hittade tillbaka till den inställning som vi behöver under förra matchen och jag tror Katrineholm kommer man samma känsla efter sin seger med 3-0 hemma mot Borlänge"

Falu BS vann som sagt nere på Backavallen med 6-3 där man i princip gjorde allt rätt och nått liknade kommer att krävas imorgon när revansch sugna Katrineholmare skrinnar in på isen.

-"Det kommer att bli en väldigt bra bandymatch att titta på", förutspår Johan Kruse. "Vi är väl förberedda för den här matchen och vi är starka hemma där vi känner oss trygga så de måste göra en kanonmatch om de vill ha med sig någon poäng. Vi har en defensiv som ger oss grunden samtidigt som vi ska vässa till det offensiva imorgon där vi inte ska behöva många chanser för att det ska bli mål".

-"Tyvärr har vi lite problem med skador och sjukdomar så hur vi formerar oss imorgon får ni som besöker Lugnet se", avslutar Hedberg med ett leende.

15:00 startar denna toppmatch och vi hoppas att just du finns med oss på Lugnet imorgon. Då hjälper vi grabbarna till nya poäng!

Skribent: Redaktionen

 

Ica Maxi

 

 

Logotype

 

 

 

HR Dalarna - Vi får organisationer att växa och utvecklas

 

Lugnets Idrottsklinik - Home | Facebook 

Logotype

 

 Logotype

 

Bildresultat för falu däck

Trasig bilruta? - Då kan du stödja Falu BS Bandy genom att byta på Ryds bilglas. 75 kr/ruta går till föreningen!

 

vida_logga

Logotype

 

SEB är en bank som hjälper både individer och företag att utvecklas framgångsrikt genom god rådgivning och långsiktiga relationer.

 

Borlänge Bil och Byggnadsglas AB

CGI | Drupal.org

 

 

 Glimstedt – Gaius.nu

Logotype

Zetterström Kakel & Bygg

Postadress:
Falu Bandy Sällskap - Bandy
Lugnetvägen 5
79131 Falun

Kontakt:
Tel: 0730641964
E-post: This is a mailto link

Se all info