Hoppa till sidans innehåll

Inför: HT Bandy - Falu BS

20 DEC 2014 08:34
Redan under gårdagen tog sig laget upp till Kalix för lite skön norrlandssömn. Hela 13 timmar tillsammans i en buss med film, spel och garv. Redan i morse påbörjades sedan förberedelserna inför den svåra matchen mot HT Bandy på Polarica Arena
  • Uppdaterad: 07 JAN 2015 11:35

En ny svår bortamatch på agendan alltså (Katrineholm sist) och vi var nyfikna på både resan och uppladdningen, varför vi ringde upp de båda tränarna tidigt denna morgon.

Hur var resan upp, det måste vara jobbigt att åka buss så länge som ni gjorde igår?

-"Det kan man kanske tro men jag då de flesta gjort denna resa flertalet gånger med många sköna minnen och bra prestationer så är detta det absolut bästa resesättet för oss. Det fikas, snackas och en hel del surf. Tyckte det verkade som alla var pigga i kroppen ändå." säger tränaren Johan Hedberg.

Vad har ni gjort sedan ni kom upp till Kalix igår då?

-"Vi kom fram runt 20.30 tiden så det var bara att checka in, käka ett litet kvällsmål och sedan kollade nog de flesta på damernas match mot Norge i handbolls EM. I morse käkade vi frukost och nu ska vi samla ihop oss för att gå igenom vår matchplan och börja rikta vår energi mot denna. Det blir mest repetition från den teori som vi hade efter träningen i torsdags men ändå viktig att tillsammans bestämma oss. Efter det käkar vi lunch på hotellet och åker sedan de kvarstående 5 milen upp till Haparanda" säger tränaren Johan Kruse.

Ok, låter bra. Hur ska ni göra för att kunna rubba HT Bandy, som faktiskt är enda laget som är obesegrade i den norra Allsvenskan?

-"Ja, Haparanda har gjort det bra och siktar på elitseriekvalet så det blir riktigt tufft för oss idag. För oss kommer det handla om att ta ett steg till i vårt spel, främst då i vår defensiv men även en del små detaljer i vår offensiv. Det är skönt att vi kan gå in i denna match och bara fokusera på detta, vi har verkligen allt att vinna." säger Johan Kruse.

-"HT Bandy verkar ha en tät defensiv och har hållit nollan två matcher på raken och har släppt in klart minst mål i serien så här långt. Gissningsvis önskar de vara täta och sedan ev. kontra på motståndarens misstag, så att vara noggrann blir viktigt" säger Johan Hedberg.

Vi släpper de båda tränarna med detta och önskar lycka till!

Redaktionen vill också passa på att påminna om det kommande derbyt mot Borlänge på självaste nyårsafton kl 13.15. Klassisk bandytid och gott om tid för ombyte till kvällskostymen/blåsan.

Välkommen till Lugnet (och fyrverkerierna?)

Skribent: Redaktionen

 

Ica Maxi

 

 

Logotype

 

 

 

HR Dalarna - Vi får organisationer att växa och utvecklas

 

Lugnets Idrottsklinik - Home | Facebook 

Logotype

 

 Logotype

 

Bildresultat för falu däck

Trasig bilruta? - Då kan du stödja Falu BS Bandy genom att byta på Ryds bilglas. 75 kr/ruta går till föreningen!

 

vida_logga

Logotype

 

SEB är en bank som hjälper både individer och företag att utvecklas framgångsrikt genom god rådgivning och långsiktiga relationer.

 

Borlänge Bil och Byggnadsglas AB

CGI | Drupal.org

 

 

 Glimstedt – Gaius.nu

Logotype

Zetterström Kakel & Bygg

Postadress:
Falu Bandy Sällskap - Bandy
Lugnetvägen 5
79131 Falun

Kontakt:
Tel: 0730641964
E-post: This is a mailto link

Se all info