Hoppa till sidans innehåll

Falu BS - Borlänge 2-6

31 DEC 2014 16:01
En i övrigt härlig bandydag slutade tyvärr med förlust för Falu BS. 2-6 till Borlänge i en match där inramningen med nästan 900 personer var enda glädjeämnet.
  • Uppdaterad: 18 SEP 2017 11:36

Det blev alltså ingen revansch för Falu BS mot Borlänge idag utan återigen står Borlänge som vinnare i daladerbyt.

0-3 underläge i halvlek där det Falu BS hade ett övertag bollmässigt men där det såg uddlöst ut på många håll. Borlänge däremot var återigen det hetare laget och tog vara på de målchanser de hade medan Falu BS gjorde tvärtemot.
Borlänge hade läst av Falu BS och kontrade effektivt när Falu BS envisades med att tappa boll centralt i planen.

-"Vi hade pratat mycket om att komma tillbaka till en offensiv där vi vrider och vänder på motståndarna och vi kommer en bit på vägen i det tycker jag. Att vi ligger under med 0-3 anser jag är en kombination av att vi så gärna vill äga spelet att vi inte riktigt vill utmana och att Borlänge är ruskigt effektiva. Jag kanske har fel men i halvlek pratade vi mest om att fortsätta med samma spel men att också våga utmana Borlänge lite mer, och främst då på kanterna." säger tränaren Johan Kruse.

Så blev det dock inte utan redan 9 minuter in i halvlek två har Borlänge gjort ytterligare 2 mål fram till ställningen 0-5! och en timeout från Falutränarna kom.
Matchen kändes dock rejält avslagen och Borlänge backade hem och Falu BS körde in i "skiten" som man brukar säga. Kom ingenvart helt enkelt.
Inte förrän i minut 75 fick Falu BS sitt första mål och det syntes lite energi i laget igen. 2-5 kom också i minut 80 och då började vi på läktaren ändå tro på ett litet mirakel vilket släcktes lika fort i minut 85 då Borlänge definitivt punkterade matchen genom att kontra in 2-6. Ridå ner.

-"Andra halvan av matchen blir det inte alls som vi ville, vi släpper in 2 mål inom 9 minuter trots att vi pratade om att defensiven fortsatt var viktig trots att vi skulle jaga ikapp. Jag är otroligt besviken och ledsen att killarna inte fick fira en bra prestation och en vinst inför publiken, den stora publiken." säger tränaren Johan Kruse direkt efter matchen.

-"Nu är det ingen ko på isen ännu, vi ligger kvar i toppen av tabellen men vi måste ta en titt i spegeln ikväll och imorgon och verklingen syna vår egen prestation och varför vi två matcher på raken inte kommer upp energimässigt." fyller Johan Hedberg i.

Vi får hoppas att dessa 900 (eller 830 som var falupublik) kommer tillbaka trots att spelet hackade och det blev förlust denna gång.

Nästa match är redan på Lördag 3/1 15:00 mot HT Bandy, toppmöte alltså.

Hoppas vi ses då.

Avslutningsvis vill vi på redaktionen önska ett Gott Nytt År!

Skribent: Redaktionen

 

Ica Maxi

 

 

Logotype

 

 

 

HR Dalarna - Vi får organisationer att växa och utvecklas

 

Lugnets Idrottsklinik - Home | Facebook 

Logotype

 

 Logotype

 

Bildresultat för falu däck

Trasig bilruta? - Då kan du stödja Falu BS Bandy genom att byta på Ryds bilglas. 75 kr/ruta går till föreningen!

 

vida_logga

Logotype

 

SEB är en bank som hjälper både individer och företag att utvecklas framgångsrikt genom god rådgivning och långsiktiga relationer.

 

Borlänge Bil och Byggnadsglas AB

CGI | Drupal.org

 

 

 Glimstedt – Gaius.nu

Logotype

Zetterström Kakel & Bygg

Postadress:
Falu Bandy Sällskap - Bandy
Lugnetvägen 5
79131 Falun

Kontakt:
Tel: 0730641964
E-post: This is a mailto link

Se all info