Hoppa till sidans innehåll

Falu BS - Västanfors 5-1

20 SEP 2016 16:12
I lördags spelade Falu BS sin andra träningsmatch för säsongen och vann med 5-1 (2-0) mot den allsvenska kollegan Västanfors. En bra insats där laget fick anpassa sig efter stor frånvaro plus nya skador under matchen.
  • Skapad: 20 SEP 2016 16:12

Skador och sjukdomar härjar i laget och till denna match saknades hela 5 st. Det var David Forsell, William Liw, Micke Pettersson, Anton Dahlberg och Fredrik Eriksson som av olika anledningar inte kunde medverka.

Ingen av oss i redaktionen kunde vara på plats och låter istället Johan Hedberg berätta lite om hur det såg ut.

-"Totalt sett gör vi en mycket bra match. Vi sätter defensiven och det är väldigt få farligheter. De chanser som dyker upp är resultat av för mycket rinkspel och strul med bollen, normalt så här års." menar Johan.

-"Offensivt försöker vi sätta vår spelide och vi är mycket nöjda med utfallet. Det lyckades såklart inte alltid men det syndes att vi hade en tanke och vilja att försöka, trots en hel del nytt. Det gav oss 5 mål och 3-4 ytterligare mycket bra målchanser, det betyder att det vi gör är hyfsat svårt att försvara sig mot. Utifrån matchen senast mot Tillberga, då defensiven var vår enda parameter, känns det bra att vi provat våra offensiva tankar samtidigt som vi höll en hög defensiv. Det ska vi bygga vidare på, träningar och matcher"

-"Föreningen gjorde en bra värvning i fystränaren Björn Lindgren, för vi är starkare i år än tidigare vilket vi hade nytta av då vi fick två skador i slutet på första och tvingas spela resten av matchen med tom avbytarbänk. Vi körde en timeout efter 70 min bara för att vila lite och fräsha upp tanken, sedan körde killarna igen. Jag blev imponerad, trots att jag visste vi tränat bra" avslutar Johan.

Nu tränar laget vidare på rinken fram till nästa vecka då man ska möte Örebro (onsdag 28/9 kl 19.30) i Behrn Arena, Örebro.

Skribent: Redaktionen

 

Ica Maxi

 

 

Logotype

 

 

 

Logotype

 

 Logotype

 
Logotype

Bildresultat för falu däck

Trasig bilruta? - Då kan du stödja Falu BS Bandy genom att byta på Ryds bilglas. 75 kr/ruta går till föreningen!

 

vida_logga

Logotype

 

SEB är en bank som hjälper både individer och företag att utvecklas framgångsrikt genom god rådgivning och långsiktiga relationer.

 

Borlänge Bil och Byggnadsglas AB

 

 

 

Logotype

 

Postadress:
Falu Bandy Sällskap - Bandy
Lugnetvägen 5
79131 Falun

Kontakt:
Tel: 0730641964
E-post: This is a mailto link

Se all info