Hoppa till sidans innehåll

Genrep: IFK Rättvik - Falu BS

07 NOV 2014 10:14
Säsongen närmare sig med stormsteg och det är 5 dagar kvar till premiärmatchen mot UNIK hemma på Lugnet. Försäsongen avslutas med en träningsmatch mot IFK Rättvik.
  • Skapad: 07 NOV 2014 10:14

Nu äntligen är det dags äntligen snart dags för den Allsvenska återkomstens entré. Men först får laget chansen att få igång alla cylindrar med en match återigen mot IFK Rättvik.

-"Visst har det blivit lite väl många matcher mot Rättvik den senaste tiden, men finalen i cupen var ju inte direkt planerad mot något motstånd och då kan det bli så här", kommenterar Johan Hedberg faktat. "Vi vet att vi får en match med bra is och behöver inte åka allt för långt heller."

Efter förra helgens match har det åter varit en vecka som inte vart som tränarna planerat.

-"Vi har varit in på rinken igen och det är väl bara att tacka alla som blivit påverkade av vårat hattande, samtidigt som vaktmästarna gjort sitt yttersta för att vi skulle få tillbaka isen", berömmer Johan Kruse. "Men nu ska vi bara blicka framåt och jag vet att vi har en trygghet att luta oss emot som kommer visa sig imorgon."

Rättvik har mestadels tränat hemma i sin hall efter Sparbanks Cupen, men har också spelat två matcher. En seger (Västanfors 6-2) och en förlust (Skutskär 4-5) slutade dessa matcher med.

-"Vi vet vad vi kan när vi presterar tillsammans så vi går in till denna match med ambitionen att hitta en bra känsla inför UNIK-matchen. Slutresultatet kommer inte spela någon roll för oss utan är bara ett kvitto på om vi utfört det vi skulle eller ej", avslutar Hedberg.

Har ni tänkt titta på matchen så startar den 18:00 och spelas i Rättvik Arena.

En annan sak som kan vara värd att besöka är A-lagets sida där "Truppen" uppdaterats med färska bilder och lite mindre viktig information om varje spelare. Följ länken nedan för att komma direkt till sidan

Truppen

Börja redan nu prata med vänner och bekanta om serieprämieren nästa vecka! Vi ses på Lugnet!

 

Skribent: Redaktionen

 

Ica Maxi

 

 

Logotype

 

 

 

HR Dalarna - Vi får organisationer att växa och utvecklas

 

Lugnets Idrottsklinik - Home | Facebook 

Logotype

 

 Logotype

 

Bildresultat för falu däck

Trasig bilruta? - Då kan du stödja Falu BS Bandy genom att byta på Ryds bilglas. 75 kr/ruta går till föreningen!

 

vida_logga

Logotype

 

SEB är en bank som hjälper både individer och företag att utvecklas framgångsrikt genom god rådgivning och långsiktiga relationer.

 

Borlänge Bil och Byggnadsglas AB

CGI | Drupal.org

 

 

 Glimstedt – Gaius.nu

Logotype

Zetterström Kakel & Bygg

Postadress:
Falu Bandy Sällskap - Bandy
Lugnetvägen 5
79131 Falun

Kontakt:
Tel: 0730641964
E-post: This is a mailto link

Se all info