Hoppa till sidans innehåll

Inför: Falu BS - Örebro SK

14 NOV 2014 09:01
Krutröken har precis lagt sig när det åter är dags för ett nytt slag på Lugnet. Känn er varmt välkomna till matchen som startar 15:00 och denna gång gästar Örebro SK Lugnet.
  • Skapad: 14 NOV 2014 09:01

Örebro har ju under ett antal år haft ambitionen att ta sig till Elitserien men har stupat på målsnöret några gånger och efter fjolårssägongens femte plats valde många spelare att lämna truppen. Resultatet i sig var säkert en besvikelse men att så många spelare lämnar ett lag brukar ofta bottna i andra problem, vilket vi i omgivningen bara kan spekulera i.

In har nya tränaren Michael Bratt kommit och har, med hjälp av sina närmaste medarbetare, säkert slitit hårt för att få ihop en trupp på planen. Mycket draghjälp fick man när Lars Buskqvist valde att stanna kvar och efter det har man lyckats fylla på med många ung spelare, mer eller mindre rutinerade spelare. En annan spelare som kan vara värd att ha ett extra öga på är framtidsnamnet Robin Öhrlund, som förra veckan blev kallad till P19 landslagssamling i Västerås.

Örebro inledde även de säsongen i onsdags hemma mot Borlänge och vann matchen på övertid med 4-3.

-"Tror att de är i ett läge liknande som vårt där man tillsammans är riktigt starka och när man får alla att dra åt samma håll i en hel match så är man ett bra lag", kommenterar Kruse faktat om Örebro. "För oss gäller samma saker som mot UNIK, hårt jobb i alla situationer både defensivt som offensivt"

Falu BS har hela truppen att tillgå, men vi får vänta till avslag på lördag för att se om tränarna gjort några förändringar.

-"Vi har en bra fart på träningarna där de som får stå utanför laget verkligen sätter press på de som är med, så det kommer alltid att vara dagsformen som avgör vilket lag vi ställer upp med", menar Heberg.

Matchen startar 15:00 och då hoppas undertecknad att ni som besökte Lugnet i onsdags har en vän med er så att vi blir några fler som får njuta av denna fantastiska sport! Vi ses då!

Skribent: Redaktionen

 

Ica Maxi

 

 

Logotype

 

 

 

HR Dalarna - Vi får organisationer att växa och utvecklas

 

Lugnets Idrottsklinik - Home | Facebook 

Logotype

 

 Logotype

 

Bildresultat för falu däck

Trasig bilruta? - Då kan du stödja Falu BS Bandy genom att byta på Ryds bilglas. 75 kr/ruta går till föreningen!

 

vida_logga

Logotype

 

SEB är en bank som hjälper både individer och företag att utvecklas framgångsrikt genom god rådgivning och långsiktiga relationer.

 

Borlänge Bil och Byggnadsglas AB

CGI | Drupal.org

 

 

 Glimstedt – Gaius.nu

Logotype

Zetterström Kakel & Bygg

Postadress:
Falu Bandy Sällskap - Bandy
Lugnetvägen 5
79131 Falun

Kontakt:
Tel: 0730641964
E-post: This is a mailto link

Se all info