Hoppa till sidans innehåll

Inför: Falu BS - Skutskär

29 AUG 2014 10:41
Imorgon lördag är det dags för säsongens första match och Skutskär står för motståndet. Skutskär tog även de steget upp från div. 1 förra säsongen så frågan man ställer sig, vem har rustat bäst inför allsvenska 14/15?
  • Skapad: 29 AUG 2014 10:41

Inget snack om saken, förutsättningarna för en bra premiärmatch finns. Isen i Göranssons Arena har legat spegelblank i några veckor och vaktmästarna brukar sällan misslyckas. Så lagen kan i lugn och ro fokusera på det man vill i en första träningsmatch.

Våra motståndare Skutskär besegrade Hellenlund i fjolårets två kvalmatcher och tog därmed även de steget upp i Allsvenska. Under seriensgång så tog man 3 av 4 poäng mot oss och man har i stort sätt samma trupp som förra säsongen.

- Detta är en match där det gäller att få igång alla spelare, säger Johan Hedberg. Skutskär är ett perfekt lag att kolla av läget mot. Båda lagen gör sina första matcher och båda har samma grundlag från förra året där vi kanske fått in några fler spelare än Skutskär, tillägger Hedberg.

Vi kommer att få se alla nyförvärv på isen förutom William Liw som dras med en fingerskada sen tidigare i somras. Han kommer att vara i full träning inom 1-2 veckor. Och enligt rapporter så har det sett lovande ut de senaste ispassen med hög fart och många fina bollsläpp.

- Det ska bli skönt att få en match att ta på när vi fortsätter vårt arbete med att utveckla laget, tycker Johan Krusé. Man har ju funderat på ett antal olika varianter på uppställningar och spel, men nu får vi som grupp gemensamma bilder att arbeta utifrån.

Matchen börjar kl. 15:00 och om tekniken är med oss så kanske matchen kan följas på elitrapport för er supportrar som inte kan ta er till Sandviken.

Hjälp oss sprida info om denna träningsmatch på sociala medier!

Skribent: Redaktionen

 

Ica Maxi

 

 

Logotype

 

 

 

HR Dalarna - Vi får organisationer att växa och utvecklas

 

Lugnets Idrottsklinik - Home | Facebook 

Logotype

 

 Logotype

 

Bildresultat för falu däck

Trasig bilruta? - Då kan du stödja Falu BS Bandy genom att byta på Ryds bilglas. 75 kr/ruta går till föreningen!

 

vida_logga

Logotype

 

SEB är en bank som hjälper både individer och företag att utvecklas framgångsrikt genom god rådgivning och långsiktiga relationer.

 

Borlänge Bil och Byggnadsglas AB

CGI | Drupal.org

 

 

 Glimstedt – Gaius.nu

Logotype

Zetterström Kakel & Bygg

Postadress:
Falu Bandy Sällskap - Bandy
Lugnetvägen 5
79131 Falun

Kontakt:
Tel: 0730641964
E-post: This is a mailto link

Se all info