Hoppa till sidans innehåll

Inför: IK Tellus - Falu BS

21 NOV 2014 08:09
Om 24 timmar sätter sig laget för första gången i år sig på bussen för en borta match. Resan går mot huvudstaden, närmare Zinkensdamm, som är Tellus hemmaplan. Kan laget fortsätta i det vinnande spåret!?
  • Skapad: 21 NOV 2014 08:09

Efter den strålande säsongsinledningen med vinst i de två första hemma matcherna är det nu dags att borda Kapten Johnny Hanssons buss.

Hansson Buss har även i år nöjet att köra killarna på borta matcherna och till i år har de även köpt in en ny buss som vi hoppas kommer in i det vinnande spåret på en gång.

-"Jag tror det är mer än ära för oss att åka med Johnny, för han och hans anställda gör ett fantastiskt jobb", kommentera Hedberg årets första borta match. "Att få sätta sig i en tryggmiljö och bara vara tillsammans med laget är underbart! Vi ser verkligen fram emot samtliga borta matcher"

-"Johnny har ju även lovat att stripa upp bussen med BS-dekaler om vi tar oss till elitserien vilket är vår största morot att nå bandyns finrum", läger en flinande Kruse till.

Hansson Buss 2

En av Johnnys bussar. Besök www.hanssonbuss.se för mer information om resor m.m.

BS mötte Tellus för ca 1 månad sen i en träningsmatch i Göranssons Arena som slutade med förlust 3-5. Laget gjorde en fantastiskt fjolårsäsong och slutade på 3:dje plats, där man länge var med i matchen om kvalplats till Elitserien. Men man har inför denna säsong tappat några tunga namn som t.ex. Lucas Persson till Kungälv. Lucas vann faktiskt fjolårets skytteliga med 57 gjorda mål! Till denna match för man tillbaka sin fjolårslibero Hampus Krantz, som även han lämnade klubben inför denna säsong men efter att inte fått spela en minut lämnar han nu Sirius och vad redaktionen förstår är det för resten av säsongen.

-"Detta är givetvis en tuff bortamatch men det är långt ifrån en omöjlig match", inleder Kruse. "Vi har bra bilder på hur vi ska spela för att ha chansen att få med båda poängen i bussen hem"

-"Vi har i alla matcher hitills visat stort hjärta där alla verkligen gör sitt yttersta jobb och det är väl ingen hemlighet att det lägger grunden för oss i en sådan här match", specificerar Hedberg.

Truppen är skadefri med den finns någon sjukdom/förkylning, så det slutgiltiga laget kommer att meddelas ikväll efter veckans sista träning.

Matchen följer ni, som vanligt, lättast på www.elitrapport.se

 

Skribent: Redaktionen

 

Ica Maxi

 

 

Logotype

 

 

 

HR Dalarna - Vi får organisationer att växa och utvecklas

 

Lugnets Idrottsklinik - Home | Facebook 

Logotype

 

 Logotype

 

Bildresultat för falu däck

Trasig bilruta? - Då kan du stödja Falu BS Bandy genom att byta på Ryds bilglas. 75 kr/ruta går till föreningen!

 

vida_logga

Logotype

 

SEB är en bank som hjälper både individer och företag att utvecklas framgångsrikt genom god rådgivning och långsiktiga relationer.

 

Borlänge Bil och Byggnadsglas AB

CGI | Drupal.org

 

 

 Glimstedt – Gaius.nu

Logotype

Zetterström Kakel & Bygg

Postadress:
Falu Bandy Sällskap - Bandy
Lugnetvägen 5
79131 Falun

Kontakt:
Tel: 0730641964
E-post: This is a mailto link

Se all info