Hoppa till sidans innehåll

Inför: Ljusdal - Falu BS

22 SEP 2014 14:33
Ny träningsmatch på G och denna gång står Elitserielaget Ljusdal för motståndet. Ska laget återigen orka med i det höga tempo eller blir skillnaden så står som den egentligen ska vara? Sent i kväll har vi svart.
  • Uppdaterad: 18 SEP 2017 11:42

Ljusdal kommer till dagensmatch med Champions Cup i bena som spelade i Ljusdal förförra helgen men borde ha fått bort dessa matcher ur bena. Laget hamnade på sista plats efter att man förlorat en jämn match mot Sirius sista dagen.

Vårt Falun kommer till spel med en krasslig vecka bakom oss.

- "Flera av spelarna blev sjuka under träningshelgen i Uppsala och det har vi lidit av förra veckan", svarar Johan Krusé på frågan hur läget i truppen är. "Dessutom är läget oförändrat med Pär Bäckmans men vi har även fått nya beskymmer på Emanuel Sundqvist".

Så för att inte ställa till det inför säsongen kommer Bäckmans och Sundqvist att vila matchen mot Ljusdal samt att Marcus Söderlund fortfarande är sjuk. Annars är övriga tillgängliga för spel.

- "Det ska bli intressant att se vilka som kliver fram nu när Manne inte finns med", säger Johan Hedberg. "Han har ju varit en stor motor i vårt spel tidigare men nu har ju andra chansen att ta för sig. Annars kommer nog matchbilden likna den mot Tillberga men jag förväntar mig att Ljusdal kommer snurra med oss mer för jag tror att det är ett bättre lag".

 Ikväll har vi svartet på alla frågor, där ni förhoppningsvis kan följa matchen på Elitrapport.

Skribent: Redaktionen

 

Ica Maxi

 

 

Logotype

 

 

 

HR Dalarna - Vi får organisationer att växa och utvecklas

 

Lugnets Idrottsklinik - Home | Facebook 

Logotype

 

 Logotype

 

Bildresultat för falu däck

Trasig bilruta? - Då kan du stödja Falu BS Bandy genom att byta på Ryds bilglas. 75 kr/ruta går till föreningen!

 

vida_logga

Logotype

 

SEB är en bank som hjälper både individer och företag att utvecklas framgångsrikt genom god rådgivning och långsiktiga relationer.

 

Borlänge Bil och Byggnadsglas AB

CGI | Drupal.org

 

 

 Glimstedt – Gaius.nu

Logotype

Zetterström Kakel & Bygg

Postadress:
Falu Bandy Sällskap - Bandy
Lugnetvägen 5
79131 Falun

Kontakt:
Tel: 0730641964
E-post: This is a mailto link

Se all info