Hoppa till sidans innehåll

Inför: Tillberga - Falu BS

05 SEP 2014 07:59
Imorgon åker våra krigare ner till Västerås för en tuff träningsmatch mot Tillberga. Nu måste krigarhjärtat och blåstället dammas av för nu kommer det gå undan!
  • Uppdaterad: 18 SEP 2017 11:43

Efter den inledande matchen mot Skutskär växlar vi upp motståndet rejält. Tillberga som var norra Allsvenskans största favorit till seriesegern när matchen bokades har tackvare GAIS:s avhopp och Gripens "dåliga" ekonomi blivit ett Elitserielag.

Tillberga har dock samma lag innan avancemanget togs, så det här med Elitserien är bara att slå bort och man börja se det som en tuff motståndare. Laget styrs av rutinerade Anders Östling som även finns med som spelare. Vi hittar även en falubekanting i Tillberga, nämligen Linus Barklund som nu gör sin andra säsong med laget.

- Vi kommer att få åka en del skridskor, säger Johan Hedberg och fortsätter. I en match som denna så handlar det om att pröva vårt defensiva och offensiva spel där jag tror Tillberga kommer att avslöja en del brister. Men det handlar även om ett kunskapsbyte där jag tror vi kan hitta många häftiga saker som Tillberga gör, som vi senare kan ta med i vårt spel.

I stort sätt hela truppen kommer att åka ner till Västerås, men där speltiden kommer att variera enligt en fastlagd plan.

- Vi är fortfarande i ett tidigt läge av säsongen där det viktigaste är att alla får chansen att komma in i laget, men i förra matchen blev det struligt med byterna så därför delar vi speltiden för spelarna, förklarar Johan Kruse och tillägger. Vi kommer forstätta pröva spelare i nya positioner för att vi ska kunna veta vad det bästa är för laget.

Vi håller alla våra tummar och önskar laget lycka till!

Teknikstrul gjorde att Elitrapport inte kom igång i Skutskärsmatchen, men nu när vi besöker en Elitserieborg så är vår förhoppning att vi ska kunna följa matchen där.

Skribent: Redaktionen

 

Ica Maxi

 

 

Logotype

 

 

 

HR Dalarna - Vi får organisationer att växa och utvecklas

 

Lugnets Idrottsklinik - Home | Facebook 

Logotype

 

 Logotype

 

Bildresultat för falu däck

Trasig bilruta? - Då kan du stödja Falu BS Bandy genom att byta på Ryds bilglas. 75 kr/ruta går till föreningen!

 

vida_logga

Logotype

 

SEB är en bank som hjälper både individer och företag att utvecklas framgångsrikt genom god rådgivning och långsiktiga relationer.

 

Borlänge Bil och Byggnadsglas AB

CGI | Drupal.org

 

 

 Glimstedt – Gaius.nu

Logotype

Zetterström Kakel & Bygg

Postadress:
Falu Bandy Sällskap - Bandy
Lugnetvägen 5
79131 Falun

Kontakt:
Tel: 0730641964
E-post: This is a mailto link

Se all info