Hoppa till sidans innehåll

Seriepremiär: Falu BS - UNIK

11 NOV 2014 13:35
Imorgon smäller det! Då startar den Allsvenska säsongen på allvar för Falu BS och serien startar på tuffaste sätt, nämligen mot seriefavoriten UNIK.
  • Skapad: 11 NOV 2014 13:35

UNIK har de senaste veckorna forcerat sig fram som en av de stora favoriterna till seriesegern. Det har man gjort med de nyförvärv som man lyckats knyta till sig under våren, samt med det senaste tillskottet Daniel Sandberg som anslöt för mindre än någon vecka tillbaka. Sandberg värvades till Sirius inför säsongen men av någon anledning så har han nu klätt sig i UNIK:s röda dress.

I UNIK finns sedan förra året Stefan Tranblom som flyttade ner till Uppsala förra hösten och har till denna säsong tagit på sig tränaransvaret. Detta har han tillsammans med en annan falubekanting nämligen Erik Sundin som även tagit på sig "alla" andra roller man kan ha i en förening som möjliggörs genom en heltidsanställning. Sundin vilade i stort sett hela förra säsongen med några matchers undantag i Selånger, så suget efter matcher borde finnas där igen.

Redaktionen hälsar givetvis dessa två extra välkommna till Lugnet imorgon!

-"UNIK har många bra spelare på papperet, förutom de som du redan nämnt, men jag tror inte vi kommer låta dessa herrar få någon extra fin behandling på planen", säger en leendes Kruse när vi pratar om UNIK:s trupp. "Vi vet vilken kapasitet som vi besitter när vi jobbar tillsammans och det hoppas jag att vi kan visa redan imorgon för falupubliken."

Falu BS spelade en träningsmatch mot UNIK under September månad, i samband med ett litet helgläger, och förlorade då med uddamålet.

-"Det var välidigt tidigt på säsongen och jag vet att både vi och UNIK tagit många steg sen dess, där jag hoppas att vi tagit minst lika många som dem utan nyförvärv", påpekar Hedberg och Kruse fyller i.

-"För oss handlar det om ett hårt jobb i defensiven, det kommer lägga grunden för oss. Det vore naivt och tro nått annat när man är nykomling i en serie och möter ett topplag i en seriepremiär"

Truppen är i stortsätt skadefri där lite förkylningar spökat de senaste veckorna, men det ska enligt tränarna inte vara några problem.

Så känn er varmt välkomna till Lugnet imorgon kväll kl.19:00, för då blåser domaren Thomas Belander igång matchen och säsongen 14/15!

Skribent: Redaktionen

 

Ica Maxi

 

 

Logotype

 

 

 

HR Dalarna - Vi får organisationer att växa och utvecklas

 

Lugnets Idrottsklinik - Home | Facebook 

Logotype

 

 Logotype

 

Bildresultat för falu däck

Trasig bilruta? - Då kan du stödja Falu BS Bandy genom att byta på Ryds bilglas. 75 kr/ruta går till föreningen!

 

vida_logga

Logotype

 

SEB är en bank som hjälper både individer och företag att utvecklas framgångsrikt genom god rådgivning och långsiktiga relationer.

 

Borlänge Bil och Byggnadsglas AB

CGI | Drupal.org

 

 

 Glimstedt – Gaius.nu

Logotype

Zetterström Kakel & Bygg

Postadress:
Falu Bandy Sällskap - Bandy
Lugnetvägen 5
79131 Falun

Kontakt:
Tel: 0730641964
E-post: This is a mailto link

Se all info