Hoppa till sidans innehåll

Träningsläger med match

12 SEP 2014 08:36
Idag tar grabbarna minibussarna ner till Uppsala för en ny tuff helg. På programmet hittar vi träning, lagsamarbete och match.
  • Uppdaterad: 18 SEP 2017 11:42

Under veckan har laget tränat på i samma takt som tidigare och nu börjar det märkas att man ligger på en hög träningsnivå.

- Vi har problem med sjukdomar i laget och det har vi inte riktigt kommit ur än, säger Johan Krusé när vi träffar laget på torsdagskvällen. Men de som är frisk kommer att vara med fullt ut och de som inte riskerar att smitta kommer att få vara med på det som inte är fysiskt.

Inte heller har det skett någon ljusning med Pär Bäckmans knä och igår fortsatte han jobbet som materialare.

- Jag går på laserbehandling hos Lugnets Fysiocenter, men tyvärr så ger det för stunden inget resultat, säger en deppad Bäckmans. Men vi ska fortsätta några gånger till så får vi se vad som händer.

I kväll lägger man en träning på storplan och imorgon är det dags för match mot UNIK. Ett lag som förra säsongen tog en sjunde plats i tabellen men har till året förstärkt laget med b.la. Falubekantingen Erik Sundin som axlat de flesta roller inom föreningen. Ett annat bekant ansikte är Stefan Tranblom som iår även tagit på sig ansvaret att vara huvudtränare.

- Det är inte bara dessa namn som gör laget bra på papperet utan de har ett antal  fler också som gör att det rankas som ett av topplagen i år, lägger Johan Hedberg till och forsätter. Vi kommer fortsätta strategin att hitta "vårt" defensiva spel där många pusselbitar föll på plats förra helgen, men vi kommer att behöva justera uppställning med tanke på vilka som finns tillgängliga men förhoppningen är att lägga lika många bitar kommer på plats denna match som mot Tillberga.

Offensiven verkar man ju ändå inte ha några större problem med, 13 mål på två matcher, är ingen dålig start när man inte har just det som focus.

- Sant, men framåt har vi väldigt många duktig målskyttar som får bra bollar att jobba med, svara Krusé.

Helgen avslutas på söndag med ett fyspass på förmiddagen och lunch, sedan är det åter dags för en resa i minibussarna.

Följ killarna i laget på Facebook (https://sv-se.facebook.com/pages/Falu-BS-Bandy/129309403794935), Instagram (http://www.instawebgram.com/i/falubsbandy) eller Twitter (@Falubsbandy). Killarna kommer även, när möjlighet ges, att kommentera alla frågor/funderingar angående bandyn i Falu som ställs på Twitter ihelgen. Använd #falubsbandy, som även kan änvändas under hela säsongen.

 

Skribent: Redaktionen

 

Ica Maxi

 

 

Logotype

 

 

 

HR Dalarna - Vi får organisationer att växa och utvecklas

 

Lugnets Idrottsklinik - Home | Facebook 

Logotype

 

 Logotype

 

Bildresultat för falu däck

Trasig bilruta? - Då kan du stödja Falu BS Bandy genom att byta på Ryds bilglas. 75 kr/ruta går till föreningen!

 

vida_logga

Logotype

 

SEB är en bank som hjälper både individer och företag att utvecklas framgångsrikt genom god rådgivning och långsiktiga relationer.

 

Borlänge Bil och Byggnadsglas AB

CGI | Drupal.org

 

 

 Glimstedt – Gaius.nu

Logotype

Zetterström Kakel & Bygg

Postadress:
Falu Bandy Sällskap - Bandy
Lugnetvägen 5
79131 Falun

Kontakt:
Tel: 0730641964
E-post: This is a mailto link

Se all info