Hoppa till sidans innehåll

Tre spelare till klara i BS lagbygge

10 MAJ 2019 09:31
Fler viktiga pusselbitar på plats! Nu är det klart att Falu BS förlänger med Pär Bäckmans, 33, Anton Lundberg, 23, och Tobias Dahlin, 18.

  • Skapad: 10 MAJ 2019 09:31

Försäsongsträningen är i full gång. Nya tränarteamet Joakim Björkman, Emanuel ”Manne” Sundqvist och Olle Mårshans leder revanschsugna spelare – och nu kan Falu BS presentera fler kontraktsförlängningar. 

Kontraktet med försvarsveteranen och vinterns lagkapten Pär Bäckmans är skrivet på ett år. Försvararen Anton Lundberg har skrivit på för 2+1 år och mittfältaren Tobias Dahlin har tecknat ett ettårskontrakt. 

– Det är tre spelare i olika skeden i karriären. Bäckmans med sin rutin som varit given i laget, Lundberg som förra säsongen spelade till sig en plats och Dahlin som har stor potential att bli en ordinarie spelare i framtiden. Alla på sitt sätt väldigt viktiga delar som valt att förlänga sitt spel i föreningen, det är vi väldigt stolta och tacksamma för, säger Johan Hedberg i Falu BS sportgrupp. 

Spelare med kontrakt över nästa säsong i nuläget är: Patrik Hedberg mv (ny från Hammarby), Henrik Andersson mv, Mikael Olsson (ny från Västerås SK), David Forsell, Tobias Andersson, Michael Pettersson, Axel Jansson, Axel Berglund, Martin Bengts, Pär Bäckmans, Anton Lundberg, Tobias Dahlin.

Sedan tidigare är det klart att Falu BS dessutom flyttar upp  fem juniorer i a-laget under försäsongen: Eskil Hjelm, Carl Jansson, Elliot Hellström, Edward Staffas och Jalmar Lindqvist.

Spelare som lämnar: Max Bergström mv (klubb ej klar), Caspher Ekström (Ljusdal).
Skribent: Falu BS Bandy
Epost: Adressen Gömd

 

Ica Maxi

 

 

Logotype

 

 

 

HR Dalarna - Vi får organisationer att växa och utvecklas

 

Lugnets Idrottsklinik - Home | Facebook 

Logotype

 

 Logotype

 

Bildresultat för falu däck

Trasig bilruta? - Då kan du stödja Falu BS Bandy genom att byta på Ryds bilglas. 75 kr/ruta går till föreningen!

 

vida_logga

Logotype

 

SEB är en bank som hjälper både individer och företag att utvecklas framgångsrikt genom god rådgivning och långsiktiga relationer.

 

Borlänge Bil och Byggnadsglas AB

CGI | Drupal.org

 

 

 Glimstedt – Gaius.nu

Logotype

Zetterström Kakel & Bygg

Postadress:
Falu Bandy Sällskap - Bandy
Lugnetvägen 5
79131 Falun

Kontakt:
Tel: 0730641964
E-post: This is a mailto link

Se all info