Hoppa till sidans innehåll

Elliot Hellström klar för tre säsonger till!

17 JAN 2020 12:31
Härlig nyhet! Anfallstalangen Elliot Hellström, nyss fyllda 16, har skrivit på ett nytt treårskontrakt!
  • Skapad: 17 JAN 2020 12:31

Det fanns intresse från annat håll, men Elliot valde att stanna i Falu BS. Ungdomslandslagsmeriterade Elliot, som flyttades upp i a-laget inför den här säsongen är en av många stora talanger i klubben. 

– Det är otroligt roligt att Elliot valt att skriva nytt kontrakt med oss. Elliot har redan i år visat att han är med och tampas om en plats i laget. Det ska bli väldigt kul att få följa hans fortsatta utveckling hos oss, säger tränaren Joakim Björkman.

Elliot kommer att gå på bandygymnasiet Hagströmska i Falun, tillsammans med många andra av klubbens spelare.

– Det är jättekul att få vara en del av BS och när jag fick chansen att skriva för tre år så tog jag den. Jag har allt jag behöver här hemma, jag trivs skitbra i a-truppen, juniorlagen och i Falun, säger Elliot och fortsätter:

– Jag känner själv att jag har utvecklats mycket på bara den här säsongen på grund av att jag fått chansen att spela seniorbandy. Jag har fått mycket speltid också, så det är jätteroligt, och jätteskönt att klubben och tränarna gillar det man gör ute på isen!

I början av säsongen skrevs även a-lagskontrakt med Eskil Hjelm, 17, och ett nytt treårskontrakt med Tobias Dahlin, 19. Långtidskontrakten är ett viktigt led i klubbens satsning på en hållbar framtid med målet att återta en plats i bandyns finrum.

I helgen väntar viktiga dubbla allsvenska hemmamatcher, mot Gripen på lördag klockan 15, och mot Kungälv på söndag klockan 14. Kom och stötta Elliot, Eskil, Tobias och övriga laget, varmt välkomna!

Skribent: Falu BS Bandy
Epost: Adressen Gömd

 

Ica Maxi

 

 

Logotype

 

 

 

HR Dalarna - Vi får organisationer att växa och utvecklas

 

Lugnets Idrottsklinik - Home | Facebook 

Logotype

 

 Logotype

 

Bildresultat för falu däck

Trasig bilruta? - Då kan du stödja Falu BS Bandy genom att byta på Ryds bilglas. 75 kr/ruta går till föreningen!

 

vida_logga

Logotype

 

SEB är en bank som hjälper både individer och företag att utvecklas framgångsrikt genom god rådgivning och långsiktiga relationer.

 

Borlänge Bil och Byggnadsglas AB

CGI | Drupal.org

 

 

 Glimstedt – Gaius.nu

Logotype

Zetterström Kakel & Bygg

Postadress:
Falu Bandy Sällskap - Bandy
Lugnetvägen 5
79131 Falun

Kontakt:
Tel: 0730641964
E-post: This is a mailto link

Se all info