Hoppa till sidans innehåll

Flera positiva besked av Falu BS mot Västerås SK

26 AUG 2019 10:55
Säkre Patrik Hedberg i målet tycker att laget gjorde en fin insats i den stentuffa träningsmatchen mot VSK Bandy på lördagen, förlust 0–6 (0–2)
  • Skapad: 26 AUG 2019 10:55

Hela laget jobbade hårt och följde tränaren Björkmans riktlinjer. BS skapade flera bra lägen, men bollen ville inte in den här gången. Efter paus rann siffrorna iväg men på det stora hela var det en fin insats.

Alla nyförvärv och juniorerna som var med bidrog. Trygge Patrik Hedberg var stabil och svarade för ett flertal vassa räddningar.

Hur kändes det för egen del?
– Det kändes väl sådär, mycket att jobba på för egen del med teknik och hitta rätt i målet. Är svårt att träna på när man bara är på rink. Men det är bara att träna på.

Vad säger du om laginsatsen?
– Jag tycker att vi gör första halvlek riktigt bra, vi försvarar oss bra hela matchen egentligen. I andra ställer vi till det lite för oss själva med bolltapp och slarviga passningar. Bjuder man på sånt är VSK för bra helt enkelt.

Vad tar ni med er från matchen?
– Defensiven var riktigt bra hela matchen och jag tycker vi hade bra tendenser i offensiven i perioder. Det är mycket som var bra, jag tycker det är många som vill mycket och är delaktiga.

– Det kändes bra för att vara första matchen och andra gången på stor is. Sen att vi tappar boll och slår lite felpass ibland är inte så konstigt men det kommer bara bli bättre ju mer vi får vara tillsammans och träna och spela matcher.

Nästa träningsmatch spelas mot allsvenska seriekollegan Katrineholm nu på lördag den 31 augusti, klockan 14. Även den i ABB Arena i Västerås.
Skribent: Falu BS Bandy
Epost: Adressen Gömd

 

Ica Maxi

 

 

Logotype

 

 

 

HR Dalarna - Vi får organisationer att växa och utvecklas

 

Lugnets Idrottsklinik - Home | Facebook 

Logotype

 

 Logotype

 

Bildresultat för falu däck

Trasig bilruta? - Då kan du stödja Falu BS Bandy genom att byta på Ryds bilglas. 75 kr/ruta går till föreningen!

 

vida_logga

Logotype

 

SEB är en bank som hjälper både individer och företag att utvecklas framgångsrikt genom god rådgivning och långsiktiga relationer.

 

Borlänge Bil och Byggnadsglas AB

CGI | Drupal.org

 

 

 Glimstedt – Gaius.nu

Logotype

Zetterström Kakel & Bygg

Postadress:
Falu Bandy Sällskap - Bandy
Lugnetvägen 5
79131 Falun

Kontakt:
Tel: 0730641964
E-post: This is a mailto link

Se all info