Hoppa till sidans innehåll

Hedberg: Fantastiskt kul att få spela hemma igen

07 NOV 2019 08:55
Äntligen! I allsvenska hemmapremiären mot Tellus gör stjärnmålvakten Patrik Hedberg sin första match på Lugnet i Falu BS-tröjan på tio år.
  • Uppdaterad: 07 NOV 2019 08:55

Efter tio säsonger i Hammarby valde han i våras att flytta hem med familjen till Falun. För Falu BS är det naturligtvis en fantastisk förstärkning. På meritlistan har 31-årige Patrik bland annat två SM-guld och ett VM-guld.

– Hjärtat har alltid slagit för Falun som stad och BS som lag. Sen har jag haft många fina år i Hammarby och fått SM-guld och representera Sverige. Så ett Hammarbyhjärta kommer jag också alltid att ha, säger han.

Men tro inte att Patrik gör någon nedtrappning. Han vill ge 110 procent för att föra moderklubben tillbaka till elitserien.  

– Det finns bara en sak, vi ska upp direkt. Att prata om något annat känns inte aktuellt, min bild är att vi ska tillbaka där BS hör hemma och etablera oss där. Både på plan men även lika viktigt på sidan av att organisationen fungerar som en elitförening och där har man tagit steg redan i och med en anställd klubbchef. Det kommer bli bra det här!

Inför allsvenska mötet med Tellus är han och resten av laget ordentligt laddade. Det blev en poäng i premiären borta mot Ljusdal och nu är det seger som gäller. Patrik säger att det ska bli ”fantastiskt kul” att få spela hemma igen inför falupubliken.  

– Det är mycket släkt och vänner som kommer på matchen så det är klart att det kommer vara speciellt. Dessutom känner man en del spelare i Tellus som man har spelat ihop med i Hammarby och som man mött många gånger. Men när matchen börjar är det bara fokus på att vi ska göra en bra prestation och ta två poäng. Det är det viktiga!

Välkomna till Lugnet på lördag! Matchen börjar klockan 15. 

Skribent: Falu BS Bandy
Epost: Adressen Gömd

 

Ica Maxi

 

 

Logotype

 

 

 

HR Dalarna - Vi får organisationer att växa och utvecklas

 

Lugnets Idrottsklinik - Home | Facebook 

Logotype

 

 Logotype

 

Bildresultat för falu däck

Trasig bilruta? - Då kan du stödja Falu BS Bandy genom att byta på Ryds bilglas. 75 kr/ruta går till föreningen!

 

vida_logga

Logotype

 

SEB är en bank som hjälper både individer och företag att utvecklas framgångsrikt genom god rådgivning och långsiktiga relationer.

 

Borlänge Bil och Byggnadsglas AB

CGI | Drupal.org

 

 

 Glimstedt – Gaius.nu

Logotype

Zetterström Kakel & Bygg

Postadress:
Falu Bandy Sällskap - Bandy
Lugnetvägen 5
79131 Falun

Kontakt:
Tel: 0730641964
E-post: This is a mailto link

Se all info