Hoppa till sidans innehåll
Foto: ROBERT STENERHAG

Tungviktsmöte – BS tar emot Ljusdal

02 JAN 2020 23:10
Stormatch nu på lördag! Falu BS, med fem raka matcher utan förlust, tar emot serieledaren Ljusdal på Lugnet den 4 januari klockan 15.
  • Uppdaterad: 02 JAN 2020 23:10

Det är två mycket laddade lag som drabbar samman i en viktig match på Lugnet på lördagseftermiddagen. Mötet mellan lagen i seriepremiären slutade 3–3 på Ljusdals IP.

Gästande Ljusdal har överraskat stort och verkligen imponerat hittills. Det klassiska hälsingelaget slog Rättvik hemma senast och gick därmed upp i serieledning. Truppen består av intressant mix av rutinerade namn som speldirigenten Misja Svesjnikov och säkre försvararen Johan Jansson Hydling, samt yngre stortalanger som Noa Djäkner, Elias Swartswe och Marcus Öhman. På topp finns desutom den notoriske målskytten Caspher Ekström, förra säsongen i Falu BS. 

BS å sin sida har en stigande formkurva och endast tre poäng upp till Ljusdal. Dubbla segrar mot Borlänge i sista matcherna före nyår, och ett fint spel senast. Laget har tränat på bra och ser mycket fram emot matchen. 

I senaste hemmamatchen mot Borlänge på annandagen kom det storpublik till Lugnet – över tusen åskådare. Stort tacka alla för det fina stödet då! På lördag klockan 15 är det alltså åter dags för en härlig hemmafight. Fint bandyväder enligt prognoserna – kom gärna och stötta BS i den här viktiga matchen där två riktigt bra allsvenska lag möts. 

Varmt välkomna!

Foto: Robert Stenerhag. 

Skribent: Falu BS Bandy
Epost: Adressen Gömd

 

Ica Maxi

 

 

Logotype

 

 

 

HR Dalarna - Vi får organisationer att växa och utvecklas

 

Lugnets Idrottsklinik - Home | Facebook 

Logotype

 

 Logotype

 

Bildresultat för falu däck

Trasig bilruta? - Då kan du stödja Falu BS Bandy genom att byta på Ryds bilglas. 75 kr/ruta går till föreningen!

 

vida_logga

Logotype

 

SEB är en bank som hjälper både individer och företag att utvecklas framgångsrikt genom god rådgivning och långsiktiga relationer.

 

Borlänge Bil och Byggnadsglas AB

CGI | Drupal.org

 

 

 Glimstedt – Gaius.nu

Logotype

Zetterström Kakel & Bygg

Postadress:
Falu Bandy Sällskap - Bandy
Lugnetvägen 5
79131 Falun

Kontakt:
Tel: 0730641964
E-post: This is a mailto link

Se all info